Με αποχή από τους αγώνες ευθύνης της ΕΣΠΕΜ σε κορασίδες, νεανίδες και εφήβων προχώρησαν οι διαιτητές του ΣΥΔΠΕΜ το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αγκάθι στην όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι η αθέτηση της ΕΟΠΕ για χρωστούμενα περασμένων ετών, όπου δεν έχει εξοφλήσει ακόμα στους διαιτητές του ΣΥΔΠΕΜ και όχι μόνο, που περίμεναν την υλοποίηση των, σε ημερομηνίες όπου είχε αναφέρει η ΕΟΠΕ από 7/09/13.

Επίσης παραμένει ακόμα ένα θέμα ανοιχτό προς τους διαιτητές του ΣΥΔΠΕΜ, στην προσπάθεια λύσης των αμοιβών στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Εκεί υπάρχει μεγάλη απόκλιση καθώς δεν μπορούν να τα βρουν οι δύο πλευρές με κίνδυνο να διεξαχθούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα χωρίς επίσημους διαιτητές αλλά με τους γυμναστές των ομάδων, πράγμα που θα αλλοιώσει το "ευ αγωνίζεσθαι" των αθλητών-αθλητριών.

Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το άθλημα του Βόλλεϊ στην ευθύνη ΕΣΠΕΜ, υπάρχουν συναντήσεις των υπευθύνων όπου θα συζητήσουν για να βρουν την "χρυσή τομή" για την διάσωση του πρεστίζ του αθλήματος..........

matiespellas.gr