Γέμισε με  παιδικές φωνές η πλατεία ΕΠΟΝ στα Γιαννιτσά σήμερα το πρωί όπου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το τουρνουά  ΄΄ Παίζω βόλλευ στον Πεζόδρομο ΄΄, που διοργανώθηκε από το  Δήμο Πέλλας, στο πλαίσιο της 3ης Ανθοέκθεσης , και σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης  Μίλωνα Γιαννιτσών.
Περίπου 200 παιδιά ηλικίας 10 έως 13 ετών βρέθηκαν στην πλατεία ΕΠΟΝ όπου είχαν στηθεί 5 γήπεδα Βόλλευ και συμμετείχαν στο τουρνουά. Σ’ ένα τουρνουά όπου δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι αφού σκοπός ήταν η συμμετοχή και η επαφή με το Βόλλευ των παιδιών. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν πήραν αναμνηστικά μπλουζάκια προσφοράς του Ι.ΚΤΕΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και δίπλωμα συμμετοχής του τουρνουά παρουσία και του Δημάρχου ΠΕΛΛΑΣ κου Στάμκου Γρ.
 Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους των αγώνων: Φωτεινή Καφετζάκη, Μαρία Πασσαλή, Γιάννη Πασχώνη , Δώρα Συλλέκτη αλλά και στον Δήμο ΠΕΛΛΑΣ για την οργάνωση και την προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να ολοκληρωθεί το τουρνουά χωρίς προβλήματα και πιστεύουμε πως τα κατάφεραν.

Π. Σαρακινίδης