Δυνατό τεστ προετοιμασίας για το Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, το τουρνουά βόλεϊ που διοργάνωσε την Κυριακή

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, συμμετείχε στο τουρνουά που διοργανώθηκε στα Γιαννιτσά με τη συμμετοχή τριών ακόμη ομάδων της ίδιας κατηγορίας. Συγκεκριμένα το τουρνουά το διοργάνωσε το τμήμα Βόλεϊ του Συλλόγου και συμμετείχαν σε αυτό εκτός από τον Μέγα, οι ομάδες του Ερμή Δράμας, του Ηρακλή Ιωαννίνων και του Φιλαθλητικού Λάρισας, έδωσε την ευκαιρία στους προπονητές να διαπιστώσουν σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι αθλήτριες τους αλλά και να δοκιμάσουν τα συστήματα που έχουν σχεδιάσει για το πρωτάθλημα.
Οι φίλοι του βόλεϊ που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν συναρπαστικά σετ και εντυπωσιακές φάσεις, αφού το πάθος των αθλητριών και η διάθεση τους να προσφέρουν θέαμα και ουσία ήταν εμφανέστατα.
Οι ομάδες αγωνίστηκαν σε ζεύγη . Στην πρώτη φάση  τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:
Ερμής Δράμας – Φιλαθλητικός Λάρισας 2-1 σετ.
Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ηρακλής Ιωαννίνων 2-1 σετ.
Στη δεύτερη φάση ο ο Φιλαθλητικός Λάρισας νίκησε με 2-0 σετ τον Μ. Αλέξανδρο ενώ Ερμής Δράμας και Ηρακλής Ιωαννίνων έμειναν στο 1-1 σετ αφού η ομάδα της Ηπείρου λόγω του περασμένου της ώρας έπρεπε να αναχωρήσει.

Η ομάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών παρουσιάστηκε στο γήπεδο με την παρακάτω σύνθεση:
(Προπονητής Τζούρος Κώστας), Χατζηβασιλείου Δ., Αλατζίδου, Βούτου, Κωφίδου Δημ., Βαλσάμη, Παπακαρμέζη, Μουχτουσίδου, Χατζηβασιλείου Σ., Τσαβδάρη, Καραφωτάκη, Μηνασίδου, Μιχαηλίδου Κατ., Τόζογλου. (βοηθός προπονητή Μωϋδιάδου)