Η δήλωση της Αναστασίας Παναγιωτίδου(φώτο:πρώτη από δεξιά) στο «handballfan.gr»!

Ξεκίνησε την καριέρα της στον αθλητισμό σε ηλικία πέντε ετών, αφιερώνοντας πολύ από τον χρόνο της για λογαριασμό της Ενόργανης Γυμναστικής! Στην συνέχεια, σειρά είχαν οι χοροί και δη το μπαλέτο, ενώ πριν λίγα έτη μεταπήδησε στο σπορ του χάντμπολ, εμπνευσμένη από την παρουσία της εξαιρετικής παίκτριας και προπονήτριας, Ελένης Αναστασίου! Ο λόγος για την Αναστασία Παναγιωτίδου, η οποία γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του έτους,  1998 και σαρώνει τα τελευταία έτη στο άθλημα της χειροσφαίρισης! Με αφετηρία και μόνιμη, πλέον, αθλητική στέγη τον Μεγάλο Αλέξανδρο Γιαννιτσών, η εντυπωσιακή νεαρή παίκτρια του τμήματος του εξαιρετικού κόουτς, Γιώργου Γιουλβανίδη, έχει φροντίσει να τηρήσει την παράδοση που θέλει τον σύλλογο της να διαπρέπει σ’ όλα τα Πρωταθλήματα της χώρας μας! Τι άποψη έχει, όμως, η ίδια για τον εαυτό της και την ομάδα της;
Το «handballfan.gr» επικοινώνησε με την συγκεκριμένη παίκτρια, πριν μερικές ώρες, η οποία μας εξέθεσε τη δική της εκτίμηση για όλα τα παραπάνω!

«Είναι αλήθεια πως αποφάσισα, πριν μερικά έτη, να ασχοληθώ με το σπορ του χάντμπολ, λόγω της παρουσίας της Ελένης Αναστασίου, στον συγκεκριμένο χώρο! Η Ελένη είναι μια σπουδαία προσωπικότητα στον αντίστοιχο χώρο και είμαι περήφανη που συνεργάζομαι μαζί της ως συμπαίκτρια στο τμήμα Γυναικών και ως παίκτρια της στο τμήμα Κορασίδων!», ήταν, προ μερικών ωρών, τα πρώτα λόγια της Αναστασίας, η οποία πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών έχει καταφέρει να κερδίσει τέσσερα Πρωταθλήματα Κορασίδων, ένα τρόπαιο Νεανίδων και αρκετές διακρίσεις στο Πρωτάθλημα Γυναικών! Εκτιμώ ,λοιπόν, πως το συγκρότημα μας τηρεί, καθημερινά, την παράδοση που τη θέλει να πρωταγωνιστεί σ’ όλες τις διοργανώσεις, γεγονός το οποίο οφείλεται στην σκληρή και σωστή δουλειά που γίνεται από τους ανθρώπους του σωματείου! Απ’ εκεί και πέρα, εκτιμώ πως σκοπός μας είναι η συνεχής άνοδος στην ποιότητα όλων των ομάδων μας και η τοποθέτηση ισχυρών βάσεων για να διαγράψει το γυναικείο συγκρότημα μια πορεία πρωταθλητισμού τα προσεχή έτη! Θεωρώ πως το πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στον Μεγάλο Αλέξανδρο Γιαννιτσών αποτελεί, δίχως άλλο, το βασικότερο «όπλο» μας!».