Το ντέρμπυ της Α1 Ανδρών Χάντμπολ μεταξύ του Αερωπού Έδεσσας και του Δούκα που θα διεξαχθεί  το προσεχές Σάββατο 21 Απριλίου στο ΔΑΚ Έδεσσας(18.00),
έχει ξεσηκώσει στο πόδι το φίλαθλο κοινό της πόλης των καταρρακτών.
Η ομάδα της Πέλλας στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α1, παίζει τους κόπους μιας χρονιάς, διεκδικώντας την συμμετοχή της στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στα πλεϊ-οφ για την διεκδίκηση του τίτλου και την έξοδο στην Ευρώπη. Μονόδρομος για τον Αερωπό αποτελεί η νίκη, απέναντι στην έμπειρη και φιλόδοξη ομάδα του Δούκα, η οποία στην τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, ενώ οι Εδεσσαίοι στο φινάλε θα έχουν εύκολη αποστολή απέναντι στον καταδικασμένο Κύδων Χανίων. 
Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Έδεσσας δεν θα πέφτει καρφίτσα, και θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο από την κοσμοσυρροή. Οι φίλοι του Αερωπού πιστοί στο καθήκον τους όπως πάντα, θα αποτελέσουν τον 8ο παίκτη της αγαπημένης τους ομάδας, θέτοντας τα θεμέλια και τις βάσεις για την νίκη, που θα κρατήσει ζωντανή την ομάδα στο όραμα εξόδου στην Ευρώπη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΙΣΤΑΣ