Την Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας θα διεξαχθεί ο 1ος τελικός της Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ μεταξύ του ΑΣΕ Ορμή Λουξ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, που έκανε την μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας την Νέα Ιωνία.

Η ομάδα της Πάτρας έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά και το 4ο κύπελλο της ιστορίας της που πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα στο Λουτράκι κόντρα στην Νέα Ιωνία, ενώ αυτή τη φορά θα έχει στη σύνθεση της και την Λιθουανή αριστερή ίντερ Γιουράτε Ζιλινσκάιτε.


Στον μικρό τελικό η ομάδα της Σοφίας Ναϊσίδου θα αντιμετωπίσει αύριο στο γήπεδο της τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τις θέσεις 3-4 του πρωταθλήματος. Η Νέα Ιωνία θέλει δύο νίκες με καλές εμφανίσεις, ώστε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από μία ομολογουμένως κακή περίοδο, που της στοίχισε τον στόχο του νταμπλ.

Κατόπιν αιτήματος των σωματείων Ελπίδες Δράμας και Αναγέννησης Άρτας και για οικονομικούς λόγους, δεν θα διεξαχθούν οι αγώνες για τις θέσεις 5-6 της Α1 Γυναικών ΟΠΑΠ. Ως εκ τούτου η Αναγέννηση Άρτας καταλαμβάνει την 5η ευρωπαϊκή θέση και οι Ελπίδες Δράμας την 6η.