Το πρώτο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του Αερωπού MANDYNAMIC από την ξένη αγορά, ο Σέρβος ίντερ Παβλε Πάβλοβιτς  αφίχθηκε στην Εδεσσα μέσω Προμαχώνα και υποβλήθηκε άμεσα σε τεστ covid 19.
Βγήκε αρνητικός, συμμετείχε στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας. Οι άνθρωποι του Αερωπού ManDynamic Έδεσσας κινήθηκαν αστραπιαία και βγήκε το δελτίο του όπου είναι έτοιμος να αγωνιστεί ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΣΧ Πυλαίας για το πρωτάθλημα το επόμενο Σάββατο.
Ο παίκτης είναι 27 ετών με ύψος 1.91 μ και έχει αγωνιστεί εκτός από την πατρίδα του, στα Σκόπια και την Ελλάδα κατά την περυσινή περίοδο με τον Φοίβο Συκεών.
Οι άνθρωποι του Αερωπού καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες παρά την απίστευτη γραφειοκρατία για τον επίσης νεοαποκτηθέντα 22χρονο Γεωργιανό ΠΙΒΟΤ Γκεόργκι Μικάβα που αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα με τις διαδικαστικές υποθέσεις ώστε τις επόμενες ημέρες να είναι στην πόλη μας. Τέλος καταβάλλονται μεγάλες προσπάθειες ώστε να βρίσκεται συντόμως στην ομάδα και ο Φάνης Τζουβάρας που απέχει για υπηρεσιακούς λόγους και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρίσκεται σύντομα κοντά στην ομάδα για να είναι ανταγωνιστική και ισχυρή η ομάδα μας στο δύσκολο πρωτάθλημα που ξεκίνησε.
Πρέπει να σημειώσουμε και την προώθηση από τις ακαδημίες τριών δεκαεξάχρονων και ενός δεκαφτάχρονου από τον Τεχνικό Γιάννη Πηλαλίδη όπου οι νεαροί στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ δείξανε πολύ θετικά στοιχεία.