Μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 πέτυχε η  Αναγέννηση Γιαννιτσών κόντρα στον Εδεσσαϊκό για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ, εθνικής.
Το παιχνίδι είχε αρκετές καλές στιγμές στα καρέ  των 2 ομάδων.
Η Αναγέννηση ευτύχισε να προηγηθεί στο σκορ στο 15' , μετά το 1-0 πήρε ή καλύτερα έδωσε χώρο στον Εδεσσαικο η τοπικό ομάδα και ο Εδεσσαικός , έφτασε 2 φορές κούντα στο γκολ, όμως το δοκάρι και ο Πελτέκης κράτησαν  για την Αναγέννηση το 1-0.
 Μετά το 70' η τοπική ομάδα έβγαινε πιο εύκολα μπροστά σε επικίνδυνες αντεπιθέσεις και πέτυχε άλλα 2 γκολ δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Αναγέννησης επί του Εδεσσαικου.
Μάλιστα στα πλαίσια του πρωταθλήματος ήταν η πρώτη νίκη της ομάδας εντός (εκτός είχε κερδίσει) επί του Εδεσσαικου στις τελευταίες 3 χρονιές!!!

 Φάσεις και γκολ
Στο3' σουτ του Καραδήμου απέκρουσε σέ κόρνερ ο Καραογλανιδης.
Γκολ για την Αναγέννηση στο 15' μετά την σέντρα του Καρτσιού ο Τσοτρας σουτάρει ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.
Στο 32 φάουλ εκτελεί ο Κυζιριδης απέκρουσε σέ κόρνερ ο Καραογλανιδης.
Στο 34' σουτ του Καραδήμου μετά αμυντικό λάθος άουτ.
Στο 42' μακρινό σουτ Γιαννοπουλου απέκρουσε ο Ηλιόπουλος. Στο επόμενο λεπτό κεφαλιά του Μωυσιδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Καραογλανιδης.
Στο 44' σουτ μέσα από την περιοχή για τον Καρτσιού απέκρουσε σέ κόρνερ ο Ηλιόπουλος.
Στο 52' σουτ του Αβραμίδη μέσα από την περιοχή απέκρουσε πάνω στην γραμμή σωτηρία ο Πελτέκης.
Στο 66' φάουλ εκτέλεσε ο Τούφας η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καραογλανιδης.
Στο 76' σουτ του Πελτέκη άουτ.
Στο87'  κεφαλιά του  Πασσαλής απέκρουσε ο Ηλιόπουλος.
Στο 88' ο Πελτέκης με σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε πετυχαίνοντας το 2-0 για την Αναγέννηση.
Στο 90' σουτ του Καραδήμου άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Πασσαλής θα δώσει διαστάσεις θριάμβου στην νίκη της Αναγέννησης πετυχαίνοντας το3-0  κόντρα στην παλιά του ομάδα.
Για  την Αναγέννηση πολλές υποσχέσεις άφησαν οι νεαροί Πελτέκης και Πασσαλής με την εμφάνιση τους χωρίς όμως κάποιος απο τους υπόλοιπους  που αγωνίστηκαν να υστέρησε στο ρόλο που ανέλαβε.


Αναγέννηση Γιαννιτσών Καραογλανιδης,Μπάμπαλης,Γκαρακλιδης, Πασσαλής,Καρτσιού, Γιαννόπουλος,Ξομπλιος, Πανταζής,Πελτέκης(90' Παπαδόπουλος),Τσοντρας, Χαραβιτιδης.
Εδεσσαϊκός Ηλιόπουλος, Αβραμίδης,Μωυσιδης,Τσιμογιαννης,Πούλης,Παπουτσιδης,(80' Μισκος), Χ''γεωργιου, (55'. Τούφας),Στογιαννιδης, Μαυρόπουλος, Κυζιριδης, Καραδήμος.

Γ. Χατζηχρήστος