Στο προαύλιο χώρο των αποδυτηρίων έξω από το γραφείο της Αναγέννησης Γιαννιτσών πραγματοποίηθηκε η γενική συνέλευση της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με κύριο θέμα διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, μια που θέμα εκλογών δεν υπήρχε στο θέμα ημερήσιας διάταξης.
Στην γενική συνέλευση, παραβρέθηκαν περίπου 60 μέλη του συλλόγου και έγινε μια κουβέντα για το μέλλον του συλλόγου. 
Ουσιαστικά θέμα διοικητικό δεν υπάρχει τουλάχιστον αυτό φάνηκε χθες, μια που η παρούσα διοίκηση πλην του κ Κώστα που αποχωρεί για επαγγελματικούς λόγους συνεχίζει κανονικά, ουσιαστικά έγινε ένα κάλεσμα να πλαισιωθεί αυτή η διοίκηση και από άλλη μέλη του συλλόγου ου έχουν διάθεση να βοηθήσουν τον σύλλογο.
 Ενώ θεωρείτε δεδομένα ότι 2-3 άτομα είναι ζεστά να μπουν και αυτά στο διοικητικό  συμβούλιο, ουσιαστικά ήταν μια τυπική συνέλευση χωρίς ιδιαίτερες διαφωνίες και ενστάσεις σε καλό φιλικό κλίμα.
Ουσιαστικά χαρακτικέ η πορεία της νέας χρονιάς που θα είναι με παίκτες της περιοχής έμπειρους και ταλέντα με σκοπό η ομάδα με χαμηλότερο μπάτζετ να παραμείνει άνετα στην κατηγορία παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο.
Βέβαια έγινε και σαφές ότι αν κάποιος θέλει να αναλάβει διοικητικό πόστο τοτε αυτή η διοίκηση είναι ανοιχτή στο θέμα αυτό.

Γιώργος Χατζηχρηστος