Συνεχίζουν δυναμικά οι μικροί μπασκεμπωλίστες των "Ικάρων" Γιαννιτσών.

Η συνέχεια  των φετινών πρωταθλημάτων προ- μίνι και μίνι   μπάσκετ αγοριών επεφύλαξε ικανοποίηση  για τους ´Ίκαρους" Γιαννιτσών καθώς πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις, κατακτώντας νίκη με Εδεσσαικό και γνωρίζοντας την ήττα με Φίλιππο Βέροιας αντίστοιχα.
 Σπόντης Νίκος; "..Είμαστε χαρούμενοι γιατί οι πιτσιρικάδες μας προσέφεραν χαρά- με τις καλές εμφανίσεις τους-  τόσο στο προπονητικό τημ όσο και  στους φιλότιμους γονείς που παρακολούθησαν τα παιχνίδια , οι οποίοι θα έλεγα ότι είναι ο MVP των Ικάρων.. Σε κάθε εκτός  μάτς  είτε νικάμε, είτε χάνουμε , μας χειροκροτούν και μας υποστηρίζουν με έναν τρόπο μοναδικό. Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτές τους τις θυσίες...Φυσικά οι όποιες νίκες έρχονται δεν σημαίνουν κάτι ιδιαίτερο, διότι στα πρωταθλήματα αυτά ,τα παιδιά αποκτούν αγωνιστικές  εμπειρίες  για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κοινωνικοποίηση των παιδιών και τη χαρά της συμμετοχής!... Αν συνεχίσουμε να δείξουμε την ίδια ομαδικότητα, θα  καταφέρουμε αρκετά πράγματα , διότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και οι προπονητές και οι αθλητές  δουλεύουν πολύ σκληρά.Καλή πορεία στους αντιπάλους μας !..."
 "...Υπάρχουν δύο  βασικοί άξονες στους οποίους μπορούμε  να κινηθούμε   για να αξιολογήσουμε  τα μέχρι τώρα  αποτελέσματα των μικρών μας...." τόνισε μεταξύ άλλων  ο προπονητής των "Ικάρων" ,Σερέτης Θεολόγος "...Ο πρώτος είναι ο ψυχολογικός, γιατί καταφέρνουμε ν άντιμετωπίζουμε τα επίσημα παιχνίδια κάτω από μεγάλη  πίεση, ως αρχάριοι,  αλλά προχωράμε , δείχνοντας χαρακτήρα και αποκτώντας αυτοπεποίθηση.. Ο δεύτερος  όμως  και  ο πιό σημαντικός,  είναι η απόκτηση εμπειριών και η χαρά της συμμετοχής... Εδώ παίζεται το μεγαλύτερο “παιχνίδι”  και αποτελεί την πάγια φιλοσοφία μας.. Πασχίζουμε να  συνειδητοποιήσουν τα παιδιά , ότι  το μπάσκετ είναι πάνω απ´όλα ένα παιχνίδι, όπου μπορούν να το απολαύσουν, να γευτούν ανείπωτες συγκινήσεις και  χαρές και ν´ αθληθούν ..  Ο αμέσως επόμενος στόχος μας  μετά την εξασφάλιση ενός καλού αγωνιστικού προσώπου...  Συγχαρητήρια σε όλους τους μικρούς αθλητές  μας!... καλή πορεία στους αντιπάλους μας ..."

Συνέχισε με νίκη η μπασκετική ομάδα παγκορασίδων των "Ικάρων" Γιαννιτσών 

Σταθερή  παρέμεινε η ομάδα παγκορασίδων των "Ικάρων"Γιαννιτσών που επικράτησε εντός έδρας  του αξιόμαχου Σκυδραικού  με σκορ 45-38, προσφέροντας  μια ανταγωνιστική εμφάνιση με τους φίλους του μπάσκετ να απολαμβάνουν ένα ωραίο παιχνίδι.  Η πλειοψηφεία των κοριτσιών των "Ικάρων´ είναι γεννημένες το 2005-2006,με ελάχιστες προσθήκες του 2004. 
"...Σε αγωνιστικό επίπεδο οι διαπιστώσεις  είναι ενθαρρυντικές !..." σημείωσε  ο Σπόντης Νίκος,  προπονητής των "Ικάρων .".... Είναι ξεκάθαρο ότι οι πιτσιρίκες μας  αξιοποίησαν το ταλέντο  και την καρδιά τους   στο  συγκεκριμένο  παιχνίδι ... Είχαν τις ευκαιρίες τους και  τις αξιοποίησαν . Προφανώς ,παρά την απειρία τους ,βρίσκουν σιγά-σιγά  τον προσανατολισμό τους και μας χαρίζουν μπασκετικές χαρές νιώθοντας  αυτοπεποίθηση στις επιλογές τους..... Σε τέτοια  ματς μίνι, πάντα μετράει ποια ομάδα πετυχαίνει περισσότερα εύκολα καλάθια ή είναι λιγότερη  τρακαρισμένη...Μας χαροποιεί ότι αρχίζουν και βγάζουν στο παρκέ κάποια πράγματα  που δουλεύουμε στις προπονήσεις και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος...Μπράβο σε όλες!....Καλή συνέχεια στις αντιπάλους μας!...´´
Σερέτης Θεολόγος:«... Η ομάδα μας   θεωρώ σήμερα πως έπαιξε  αρκετά καλά ,δεν  έχασε την συγκέντρωσή της ακόμα κι όταν οι αντίπαλες πέρασαν μπροστά στο σκορ  με αποτέλεσμα να μπορέσουμε  να βελτιώσουμε  την άμυνα που είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο.  Από την στιγμή που καταφέραμε να  κρατήσουμε  την συγκέντρωσή μας και να λειτουργήσουμε  πιό δυναμικά σε άμυνα και επίθεση, νομίζω ότι κερδίσαμε άξια. Στόχος μας είναι η  συλλογή αγωνιστικών εμπειριών γιατί  τα περισσότερα κορίτσια αγωνίζοναι για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες . Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες!...".