Την τέταρτη κατά σειρά νίκη σε αγώνες "ντέρμπυ" σημείωσε η ανδρική ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών στον ίσως καλύτερο της αγώνα μπάσκετ της φετινής περιόδου της Α´ κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ που έγινε στο κλειστό "Ελλη Μυστακίδου" με τυχερούς τους φιλάθλους που τον παρακολούθησαν. Οι "Ικαροι" κατέβαλαν τη σθεναρή αντίσταση της ισχυρής και ποιοτικής ομάδας του Εδεσσαικού BC,με το τελικό 76-63 ν´ αναγράφεται στον φωτεινό πίνακα του γηπέδου.
Δυνατές μονομαχίες,ωραίες φάσεις κάτω από τα δύο καλάθια, δύναμη, ταχύτητα και πάθος βγήκε στο παρκέ και από τις δύο ομάδες. Καλύτερη στις λεπτομέρειες η ομάδα των Γιαννιτσών δίκαια πήρε το ροζ φύλλο του αγώνα μαζί με την πολύτιμη νίκη επί των ισχυρών Εδεσσαίων που βρίσκονται ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας στο ρόστερ τους παίκτες που πέρασαν από τη Β´Εθνική κατηγορία.
Έτσι διακόπηκε το πρόσφατο αρνητικό σερί των "Ικάρων" και οι παίκτες, όπως και το τεχνικό επιτελείο ελπίζει σε μιά ανάκαμψη αρχής γενομένης της επόμενης αγωνιστικής όπου οι "Ίκαροι" φιλοξενούνται από τον Κεραυνό Άσπρου .