Το Δ.Σ. και οι υπεύθυνοι προπονητές  των «Ικάρων» Γιαννιτσών σας προσκαλούν στην εκδήλωση παρουσίασης  του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Καραμιχάλη Δημήτρη την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα πληροφόρησης νέων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Πέλλας.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΛΑΤΕΟΣ 

Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου  στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου Γιαννιτσών με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ υποδομών που διοργάνωσαν  οι  "Ίκαροι"  Γιαννιτσών  και η Ακαδημία Πλατέος.
Σε ένα ζεστό  μπασκετικό περιβάλλον έγιναν οι αγώνες όλων των τμημάτων, αγοριών και κοριτσιών γενν.  2007-2008-2009-2010 σε κλίμα αμοιβαίας αθλητικής άμιλλας και συνεργασίας.Η επιτυχία του τουρνουά ανήκει  στους  προπονητές των δύο συλλόγων Σερέτη Θεολόγο, Χ" Μωυσή Θεόδωρο (Ίκαροι) και Τσοπουρίδη Θεόδωρο και Λεωνίδα Ελένη( Πλατύ) που καθοδήγησαν με την φιλική παρουσία τους τη διοργάνωση, αλλά περισσότερο ανήκει στις αθλήτριες και στους αθλητές όλων των ηλικιών που πήραν μέρος σε αυτό, αλλά και στους γονείς που συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους εμψυχώνοντας τους.
Σερέτης Θεολόγος "...Ευχαριστούμε την Ακαδημία Πλατέος και τον προπονητή Τσοπουρίδη Θεόδωρο για την μαζική συμμετοχή στο τουρνουά που συνδιοργανώσαμε και για τις όμορφες μπασκετικές στιγμές που μας χάρισαν τα παιδιά, σ´ ένα υγιές φίλαθλο περιβάλλον!..Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια!...."