ΝΙΚΗ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ( 73-66) ΕΠΙ ΤΟΥ "ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ" ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α´ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Ακόμα μία νίκη ,την τρίτη συνεχόμενη τους, αυτή τη φορά επί του συμπολίτη "Μέγα Αλέξανδρου" πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών στο ανδρικό πρωτάθλημα της Α´ κατηγορίας μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΜ που πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 4 Νοεμβρίου .
Οι μπασκεμπωλίστες των "Ικάρων" εάν και είχαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό τον έλεγχο του αγώνα, χρειάστηκε να προσπαθήσουν αρκετά για το τελικό 73-66 αφού οι μαχητικοί αντίπαλοι έπαιξαν το καλύτερο τους παιχνίδι μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα και φάνηκαν ανταγωνιστικοί και απειλητικοί στο παρκέ του "Ελλη Μυστακίδου".
Η ποιότητα των "Ικάρων"ήταν αυτή που τελικά "μίλησε" στα κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού (που είχε ένταση και πάθος ) και αποτυπώθηκε στη βελτίωση της άμυνας τους και στο εξορθολογισμό της επίθεσης,γεγονός που τους χάρισε μια πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Το όμορφο αθλητικό κλίμα και τα αλληλοσυγχαρητήρια των παικτών και των τεχνικών επιτελείων και των δύο ομάδων στο τέλος του ματς ικανοποίησαν τους θεατές που χάρισαν στους αγωνιζόμενους ένα ζεστό χειροκρότημα.