ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΙΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ 


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της  υποχρεώσεις η ανδρική ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών  στον θεσμό του κυπέλου της ΕΚΑΣΚΕΜ επικρατώντας το Σάββατο εντός έδρας του "Φιλίππου" Ν.Πέλλας με 75-55 και την Κυριακή εκτός έδρας του Α.Σ. "Άθλος"Αλεξάνδρειας με 57-78   αποδεικνύοντας έμπρακτα την βελτίωση της παιχνίδι με παιχνίδι και δηλώνοντας έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος της Α´ κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ο απολογισμός πέρα για πέρα θετικός εάν λάβουμε υπόψην ότι οι "Ίκαροι" είχαν  μόνο μία ήττα στο ενεργητικό τους σε σύνολο 10 αγώνων και έμειναν εκτός τελικής φάσης του Φάιναλ-Φορ του Κυπέλου για μόλις 5 πόντους διαφορά από τον Εδεσσαικό BC στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.


ΑΓΙΑΣΜΟΣ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ 
Το πρωί του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου ο καθιερωμένος αγιασμός για την ομάδα μπάσκετ των "Ικάρων" Γιαννιτσών για την καινούργια αθλητική σεζόν 2017-18.
Παρευρέθηκαν αθλητές-τριες όλων των τμημάτων του συλλόγου με τους προπονητές τους Σπόντη Νίκο, Σερέτη Θεολόγο και τους γονείς τους.
Τον αγιασμό τέλεσε ο Π.Νεκτάριος Ταρασίδης ο οποίος, αθλητής του μπάσκετ και ο ίδιος στα νεανικά του χρόνια, ευχήθηκε στα νέα παιδιά υγεία, πρόοδο στο μπάσκετ και στα μαθήματα και να είναι πάντα κοντά στο Χριστό.
Ο Σπόντης Νίκος δήλωσε: « Από βάθους καρδιάς ευχαριστούμε τον Π.Νεκτάριο Ταρασίδη για την αγάπη του να τελέσει τον Αγιασμό της χρονιάς 2017-18. Εύχομαι καλή μπασκετική χρονιά στην ομάδα και υγεία σε όλους. Θέλω να ευχηθώ στα νέα παιδιά που ξεκίνησαν φέτος καλή αρχή! Μαζί με τα παλαιότερα και τους προπονητές, θα κάνουν την υπερπροσπάθεια τους και θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους καθώς η Ακαδημία θέτει πάντα υψηλούς στόχους .Ελπίζω πως με υγεία,σύνεση και σκληρή δουλειά οι στόχοι μας θα πραγματοποιηθούν!».
Ο Σερέτης Θεολόγος σημείωσε: ".....Νιώθουμε ανείπωτη χαρά που μας αξίωσε ο Θεός και φέτος, να ξεκινήσουμε το μπάσκετ με τα αγαπημένα μας παιδιά...Τελούμε το μυστήριο του Αγιασμού, ώστε να επιζητήσουμε για ακόμα μιά φορά τις ευλογίες που μας χάρισε απλόχερα ο Θεός όλα αυτά τα χρόνια .Ευχαριστούμε στον Π.Νεκτάριο για την ζεστή ανταπόκρισή του στην πρόσκληση μας ,παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα του...Καλή και ευλογημένη αθλητική σεζόν σε όλους . . .".