Με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε αντίστοιχα παιχνίδια συνέχισε η ανδρική ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών στο θεσμό του κυπέλου της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Οι παίκτες των "Ικάρων" επικράτησαν της αξιόμαχης, νεανικής και αθλητικής ομάδας του ΓΑΣ ´Άθλος" Αλεξάνδρειας στο κλειστό γυμναστήριο  "Έλλη Μυστακίδου" με σκορ 61-46
Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και προηγήθηκαν  στο πρώτο δεκάλεπτο με 12-13, παίζοντας πιεστκή άμυνα σε όλο το γήπεδο και ευστοχώντας σε όλα τα σουτ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι όμως , αφυπνιζόμενοι από τις φωνές του κόουτς Κώστα Ντουβαλέτη, μπήκαν στο πνεύμα του αγώνα και δίνοντας βαρύτητα στην άμυνά τους προηγήθηκαν με 31-24.
Στο β´ ημίχρονο  οι "Ίκαροι" μπήκαν σαφώς βελτιωμένοι τόσο στην άμυνα όσο  και στην επίθεση , ωστόσο οι μαχητικοί  παίκτες της Αλεξάνδρειας δεν παράτησαν το ματς , προσπάθησαν  για την ανατροπή χωρίς όμως αποτέλεσμα, με την κόρνα της γραμματείας στη λήξη της τρίτης περιόδου να βρίσκει τους "Ίκαρους´ να προηγούνται με 46-32.
Το τελευταίο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους καθώς η ανωτερότητα τους ήταν πλέον εμφανής σε όλα τα στοιχεία του παιχνιδιού ( προηγήθηκαν μέχρι  22 πόντους) με  το τελικό 61-46 να αναγράφεται στο φωτεινό πίνακα του "Έλλη Μυστακίδου ".