ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΙΚΑΡΟΙ "FAMILY FUN DAY"...
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων της Ακαδημίας "Ίκαροι" Γιαννιτσών  τo Σάββατο 03 Ιουνίου το πρωί στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου-Γυμνασίου Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκε , για πρώτη φορά , μια διαφορετική προπόνηση όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για γονείς!
Η επονομαζόμενη «FAMILY FUN DAY IKARΟΙ».
Οι γονείς λοιπόν, κατέκλισαν το Κλειστό Γυμναστήριο, φόρεσαν τα αθλητικά τους ρούχα και παπούτσια και να προπονήθηκαν – διδάχθηκαν δίπλα από τα βλαστάρια τους τους, συμμετέχοντας σε διαγωνιστικά παιχνίδια αλλά και στο καθημερινό πρόγραμμα προπόνησης με απώτερο σκοπό, να διασκεδάσουν όλοι μαζί μέσα από τον αθλητισμό.
Για την ιστορία: οι μικροί-μικρές μπασκεμπωλίστες-τριες "έβαλαν στα καλάθια " τους γονείς ,τόσο στα διαγωνιστικά παιχνίδια όσο και στο οικογενειακό διπλό!
Άξιοι όλοι, μικροί και μεγάλοι!
Και του χρόνου!


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ "ΙΚΑΡΟΙ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ- "ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ"
Με τη συμμετοχή δεκάδων μικρών μπασκεμπολιστών ( γενν.2003-2006) έκανε τζάμπολ το περασμένο Σάββατο 03 Ιουνίου το τουρνουά φιλικών αγώνων των "Ικάρων" Γιαννιτσών και του Εδεσσαικού B.C.(της νέας σχυρής ομάδας μπάσκετ της πόλης της Έδεσσας που προέκυψε από την συγχώνευση Πανεδεσσαίκού και ΓΑΣ )με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων , την διδαχή και διάδοση του αθλητικού πνεύματος.
Η ευγενής άμιλα, τα υψηλά αθλητικά ιδανικά πρότυπα που περικλείουν κάθε έννοια σεβασμού μέσα και έξω από τις γραμμές του γηπέδου, είχαν την τιμητική τους και σε αυτούς τους αγώνες.
Σπόντης Νίκος( Ίκαροι) :".....Κάθε τουρνουά αποτελεί ευκαιρία για επιβράβευση των μικρών αθλητών και έχει πολύ μεγάλη σημασία η συμμετοχή όλων στο όμορφο άθλημα της καλαθοσφαίρισης. Η ικανοποίηση μας είναι μεγάλη γιατί οι μικροί αθλητές μας είχαν για ακόμα μιά φορά την ευκαιρία να χαρούν, να διασκεδάσουν κι αυτό που κρατάμε είναι η χαρά της προσπάθειας και ο ενθουσιασμός!Οι φιλικοί αγώνες είναι μιά πρώτη τάξεως ευκαιρία για όλους τους αθλητές να νιώσουν ότι για να έχεις διάρκεια απόδοσης σε υψηλό επίπεδο δεν φτάνει μόνο το ταλέντο και οι ικανότητες, αλλα η σκληρή δουλειά, οι συνεχείς προπονήσεις και η πειθαρχεία.. Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του "Εδεσσαικού" B.C.για την τιμή που μας έκακαν!..".
Σερέτης Θεολόγος( Ίκαροι) :"......Στόχος κάθε τουρνουά που διοργανώνουμε είναι να δοθεί η δυνατότητα στους μικρούς αθλητές να διασκεδάσουν-ψυχαγωγηθούν συνυπάρχοντας φιλικά σε ένα αγώνα με νικητή το ΜΠΑΣΚΕΤ και παράλληλα να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά σε συναθλητές, προπονητές, γονείς και φίλους του αθλήματος. Στοχεύουμε δηλαδή στην αύξηση των αγωνιστικών εμπειριών των μικρών καλαθοσφαιριστών μέσα από ένα παιδαγωγικό και αθλητικό περιβάλλον.Αυτό έχει και αντίκτυπο στην προαγωγή της σύσφιξης των σχέσεων συνεργασίας και φιλίας μεταξύ των ομάδων-ακαδημιών που συμμετέχουν... Σκοπός μας είναι η ευχαρίστηση των συμμετεχόντων (αθλητών και προπονητών), και των θεατών (γονέων, συνοδών και άλλων) καθώς και το να διατηρήσουμε και να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη των παιδιών για το άθλημα που υπηρετούμε....Το «Ευ Αγωνίζεσθαι» μας εκφράζει απόλυτα γιατί είναι το Α και το Ω σε όλες τις μορφές του αθλητισμού και σε κάθε στιγμή της ζωής, γενικότερα...Συγχαρητήρια σε όλους!...".


Ο Τάσος Παντζαρτζής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Νίκης Αξού, καθώς οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λύσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Ο νεαρός προπονητής ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση και τους παίκτες και εύχεται στην ομάδα κάθε επιτυχία στο μέλλον.