Για 4η σερί χρονιά


Για ακόμα μια χρονιά, το όνομα του Νίκου Γκάλη είναι στην λίστα των υποψήφιων για να μπει στο Hall of Fame, μαζί με άλλους 13 μεγάλους «αντιπάλους»

Την τελευταία τετραετία, ο Νίκος Γκάλης είναι υποψήφιος για να εισέλθει στο περίφημο Hall of Fame, στην κατηγορία των «διεθνών παικτών». Έτσι και του χρόνου!

Ο «γκάνγκστερ» του ελληνικού μπάσκετ που είναι υποψήφιος για το "class 2017" του Hall of Fame του Σπρίνγκφιλντ, αυτή τη φορά έχει να εκτοπίσει 13 «αντιπάλους», προκειμένου να τα καταφέρει, όπως ανακοίνωσε το «μουσείο» του μπάσκετ, με τις σχετικές λίστες. 

Οι αντίπαλοι του Έλληνα «θρύλου» στην κατηγορία “Ιnternational”, δηλάδή τους παίκτες που προέρχονται από χώρες εκτός των ΗΠΑ, είναι οι: Ταλ Μπρόντι, Τζάκι Σαζαλόν, Βλάντε Ντίβατς, Σέμεν Καλίπσκι, Βλάντιμιρ Κοντράσιν, Τόνι Κούκοτς, Μάρκος Λέιτε, Αλντο Οσόλα, Αμάουρι Πάσος, Ντίνο Ράτζα, Μανουέλ Σάινθ, Τόγκο Σοάρες και Ράνκο Ζεράβιτσα.

Ο πάλαι ποτέ διεθνής παίκτης επιλέχθηκε για πρώτη φορά το 2013, ωστόσο ο Όσκαρ Σμιντ ήταν αυτός που τα κατάφερε. Το 2014 ήταν η σειρά του Σαρούνας Μαρτσουλιόνις, ενώ το 2015 του Λίντσεϊ Γκέιζ. Πέρυσι στο Hall of Fame μπήκε το όνομα του Γιάο Μινγκ. Με τη νέα χρόνια (2017), που ο Νίκος Γκάλης θα κλείσει και τα 60 του χρόνια (23 Ιουλίου), ίσως να είναι η σειρά του!
Πηγή:www.gazzetta.gr