Ο ΓΑΣ Έδεσσας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Λάζαρο Λούση, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου. 
Ο κόουτς Λούσης ως προπονητής εργάστηκε από το 1999 έως 2006 σε όλα τα αγωνιστικά  τμήμα του ΓΑΣ Έδεσσας και του Αερωπού. Ήταν ο προπονητής που συνετέλεσε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μπάσκετ του Αερωπού και γενικότερα το Εδεσσαϊκό μπάσκετ, να κάνει μεγάλα βήματα προόδου και να καταξιωθεί στις συνειδήσεις των φιλάθλων της πόλης μας και όχι μόνο. Είναι ο προπονητής που με την παρουσία του σφράγισε την αγωνιστική αναγέννηση του Εδεσσαϊκού μπάσκετ. Επίσης την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 εργάστηκε στον Φ.Ο. Αριδαίας, οδηγώντας την ομάδα στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας. 
Καλωσορίζουμε τον κ. Λούση στην οικογένεια του ΓΑΣ Έδεσσας και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.
Τέλος ο ΓΑΣ Έδεσσας, ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του, με τους προπονητές Γιώργο Σταυρόπουλο και Γιάννη Μπιτέρνα. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους