ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  - A.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ  24 – 68
 


Περίοδοι:
Α:  08  -  18 
Β:  03  -  20 (ημίχρονο : 11 – 38)
Γ:  06  -  12
Δ:  07  -  18 (τελικό 24 – 68)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ 4. , Βαμβακίδου Ε 4 ,  Μπαρουτσή Μ. 6, Σιβένα Κ. 17 (1τρ, 3β), Καρτσαμάρη Ν. 24 (2τρ, 4β), Πάχου Ε. 5 (1β), Μπουτκάρη Ε. 2 , Κύκου Α 2. , Κληντσάρη Ε. 2 , Κάμτση Μ 2. 

Με νίκη ολοκλήρωση την πρώτη φάση του πρωταθλήματος κορασίδων ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ επικρατώντας πολύ εύκολα εκτός έδρας των Ικάρων Γιαννιτσών.
Ο αγώνας δεν επιδέχεται ιδιαίτερης κριτικής με την φιλοξενούμενη ομάδα να παρουσιάζεται συγκεντρωμένη σε άμυνα και επίθεση και να καθαρίζει την υπόθεση  νίκη από το πρώτο ημίχρονο.  
Στα θετικά του αγώνα η συμμετοχή αθλητριών από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα του συλλόγου αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις για το πάθος και την ανταγωνιστικότητα τους.
Με την νίκη του αυτή ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ τερμάτισε πρώτος στον Β΄ όμιλο και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία καθώς έκανε το 6 χ 6  στα παιχνίδια της Α φάσης.
Η τελική φάση θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των τεσσάρων ομάδων με διπλά παιχνίδια όπου η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα το εισιτήριο για την Β΄ Πανελλήνια φάση του θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στα τέλη Απριλίου.  

4η  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ  - Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ

43 – 51

Περίοδοι:
Α: 07  -  07  
Β: 07  -  19 (ημίχρονο : 14 – 26 )
Γ:  14  -  06
Δ:  15  -  19 (τελικό 43 – 51)

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Ιωαννίδου Κ. 10 (2 τρ) , Μπαρουτσή Μ. , Παζάρκα Ε. 5 (1τρ) , Σιάντη Ε. , Μπουμπαρά Α.  , Σιβένα Κ. 12 (1τρ, 3β), Καρτσαμάρη Ν. 11 (1τρ), Λυμπάρη Μ. 2 , Σάλα Τ. 3 (1τρ).

Την εντός έδρας ήττα γνώρισε ο νεανικός ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ την περασμένη Κυριακή στο ΔΑΚ Έδεσσας , από τον αξιόμαχο ΑΟΚ Βέροιας με 43 -51 για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Γυναικών. .

Η άμυνα ζώνης για σαράντα αγωνιστικά λεπτά της φιλοξενούμενης  ομάδας αποτέλεσε και την αχίλλειος πτέρνα για τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟ που δεν μπόρεσε να βρει επιθετικά ρυθμό καθώς τα πολλά περιφερειακά σουτ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Η υπεροπλία του ΑΟΚ μέσα στα καλάθια ήταν εμφανή καθώς τα περισσότερα ριμπάουντ έβρισκαν τις αντίπαλες ψηλές που με χαρακτηριστική άνεση σκόραραν.
 
Τα 24 συνολικά κλεψίματα των γηπεδούχων δεν μετουσιώθηκαν σε καλάθια γεγονός που έριχνε την ψυχολογία των νεαρών αθλητριών ολοένα και περισσότερο απέναντι με πολύπειρες αθλήτριες  που εκμεταλλεύτηκαν κάθε ευκαιρία για να βρουν σκορ.

Συνέχεια στο πρωτάθλημα την επόμενη Κυριακή στην Αριδαία στις 14:00 μ.μ. με αντίπαλο των τοπικό ΦΟ Αριδαίας.