ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ-ΣΑΡΙΣΑ – ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 87-77
Ήττα για τον ΓΑΣ Έδεσσας στην Κατερίνη από τον Βατανιακό με 87-77. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με τις επιθέσεις των δύο ομάδων να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο ΓΑΣ παρατάχτηκε με πολλές απουσίες καθώς για διάφορους λόγου απουσίασαν οι Δημητρόπουλος, Τότλης, Τσολάκης και Υφαντίδης. 
Στα θετικά για τον ΓΑΣ Έδεσσας  ο μεγάλος χρόνος συμμετοχής στο παιχνίδι, των δύο «μικρών» Μποζίνη και Δουλκερίδη, το σκοράρισμα από παίκτες που μέχρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν συμμετείχαν τόσο ενεργά στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας (Βεκόπουλος, Δαφνής, Αργυρός, Τσακώντσης, Μπίκου), η «επάνοδος» του Αντωνιάδη και η σταθερή αξία του Δοδόπουλου στην επίθεση, με 25π.
Στα αρνητικά η πολύ κακή άμυνα της ομάδας, που δεν μπόρεσε να σταματήσει τους αντίπαλους παίκτες.
Όσον αφόρα το παιχνίδι ο Βατανιακός είχε ένα σταθερό προβάδισμα 6-8 πόντων το οποίο κατάφερνε να συντηρεί σχετικά εύκολα. Στο τρίτο δεκάλεπτο προσπάθησε ο ΓΑΣ να ανατρέψει την κατάσταση αλλά δεν τα κατάφερε, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 87-77.          
Διαιτητές: Ταρενίδης Κ. , Χατζημπαλίδης.
Δεκάλεπτα: 22-16, 43-34 (ημιχ.), 65-59, 87-77(τελικό) 
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος) : Μποζίνης 7(2), Αντωνιάδης, Βεκόπουλος 13(3), Τσακώντσης 8, Αργυρός 8(1), Δουλκερίδης, Δαφνής 11(1), Μπίκου 5, Δοδόπουλος 25(1)
Ο ΓΑΣ Έδεσσας εύχεται καλή και γρήγορη ανάρρωση, στον υπάλληλο του ΔΑΚ Έδεσσας Τρύφων Αντόνογλου, από την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του.  
Το Σάββατο 5-3-2016 ο ΓΑΣ Έδεσσας αντιμετωπίζει τον Αιγινιακό στις 20:30 στο ΔΑΚ για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΚΑΣΚΕΜ. Θα προηγηθεί ο αγώνας του πρωταθλήματος μίνι αγοριών μεταξύ του ΓΑΣ Έδεσσας και του Κεραυνού Άσπρου στις 17:00 το απόγευμα.