ΠΡΟΚΡΙΣΗ ,ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚΑΣΚΕΜ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ"

Μεγάλη επιτυχία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, για τις κορασίδες των "Ικάρων" Γιαννιτσών!
Συγκεκριμένα οι νεαρές μπασκεμπωλίστριες της Γιαννιτσιώτικης Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης κατέκτησαν και φέτος επάξια το εισιτήριο πρόκρισης για την τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΚΑΣΚΕΜ κάνοντας υπερήφανους τους προπονητές τους Σπόντη Νίκο και Σερέτη Θεολόγο.
«.....Θέλουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό με την πρόκριση μας στην τελική φάση του θεσμού...." σημείωσε ο Κόουτς των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος."... Νομίζω ότι και η φετινή πρόκριση αντανακλά την αφοσίωση και την προσπάθεια των κοριτσιών στο άθλημα που υπεραγαπούν , αφού οι υπόλοιπες ομάδες ήταν δυνατές και υπολογίσιμες αλλά δεν αποτέλεσαν φόβητρο για εμάς που παλέψαμε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτου αποτελέσματος..." και συνέχισε, μιλώντας για τα ντέρμπυ της τελικής φάσης:
«...Αυτή τη φορά ευελπιστώ ότι θα έχουμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου, χωρίς απουσίες... Πιστεύω ότι τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα αλλά θα προσπαθήσουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας καταφέρνοντας να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από το να παίξουμε καλό μπάσκετ και να το ευχαριστηθούμε!....".
Σερέτης Θεολόγος : "....Είμαστε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην τελική φάση του πρωταθλήματος κορασίδων για δεύτερη συνεχόμενη φορά εκπροσωπώντας άξια την πόλη μας!.. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που ,παρά τα εμπόδια που αντιμετώπισαν ,στάθηκαν όρθιες και μας δικαίωσαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς..Ονειρευόμαστε τώρα και μια καλή πορεία στους τελικούς , εκεί που θα" κοιτάξουμε στα μάτια" τις πιό δυνατές ομάδες της Κεντροδυτικής Μακεδονίας , αλλά είμαστε είμαστε "Ίκαροι" και θα σταθούμε με θάρρος και περηφάνια όπως μας αρμόζει!.....Συγχαρητήρια σε όλες τις παίκτριες των αντίπαλων ομάδων του πρωταθλήματος που μας βοήθησαν να βελτιωθούμε με το καλό τους παιχνίδι, τις ευχόμαστε να έχουν πάνω από όλα υγεία και να ξανανταμώσουμε στο παρκέ!...".