ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ. ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Δεν συνάντησαν  δυσκολίες στο εκτός έδρας αγώνα μπάσκετ                       η παιδική  ομάδα των "Ικάρων" Γιαννιτσών συνεχίζοντας την πετυχημένη φετινή πορεία της, ενώ η γηπεδούχος  ομάδα του Ευάθλου Μακεδόνων Πολυκάστρου αγωνίστηκε μεν δυνατά  αλλά δεν μπόρεσε  ν´ απειλήσει  τους Γιαννιτσιώτες σε κανένα σημείο του αγώνα, με το τελικό  45-69  να έρχεται φυσιολογικά.
"....Ήταν ένα ματς που το υπολόγιζα και δεν θα έπρεπε σε κανένα σημείο να το υποτιμήσουμε..." δήλωσε ο Σπόντης Νίκος ,προπονητής των "Ικάρων"."... Η νεανική  ομάδα του  Πολυκάστρου το τελευταίο διάστημα είχε παρουσιάσει καλές εμφανίσεις. Για να κερδίσουμε, θα έπρεπε  λοιπόν να παίξουμε καλά. Από το ξεκίνημα  λοιπόν μπήκαμε δυνατά και αποφασισμένα.Οι νεαροί μας παίκτες ήταν εύστοχοι , έπαιξαν σφιχτή  άμυνα και  με ικανοποίησε το γεγονός  ότι ακόμα και στο σημείο που δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά της αποστολής  δεν απολέσαμε  την πίστη μας  και την αποδοτικότητά μας πετυχαίνοντας  κάποια εύκολα καλάθια.Συγχαρητήρια σε όλους και στους αντιπάλους για την προσπάθειά τους!..."
Σερέτης Θεολόγος( Ίκαροι): "...Ήταν ένα παιχνίδι που όλα τα παιδιά το  χάρηκαν. Είμαι γενικά ευχαριστημένος τόσο από την    άμυνα όσο και από  τον πλουραλισμό στην επίθεση όπου παίξαμε ομαδικά και με πολλές ασσίστ.Είχαμε καλές επιλογές, καθαρό μυαλό, εκμεταλλευτήκαμε όλα τα λάθη των αντιπάλων με εύστοχα  σούτ. Πολλά συγχαρητήρια στους παίχτες μας  για το πολύ καλό τους παιχνίδι  που το χάρηκε ο κόσμος και αυτό είναι το πιο σημαντικό.Ένα μεγάλο μπράβο και στα παιδιά του Ευάθλου  που δεν το έβαλαν κάτω παρά την εις βάρος τους διαφορά στο σκορ..... »


ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ"ΙΚΑΡΩΝ"ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ.

Σταθερή  παρέμεινε η ομάδα κορασίδων των "Ικάρων"Γιαννιτσών  που επικράτησε εκτός έδρας  του αξιόμαχου  Φ.Ο.Αριδαίας με σκορ 52-38 , οι μπασκεμπωλίστριες του οποίου προσπάθησαν  να εξασφαλίσουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, μια ανταγωνιστική εμφάνιση.  με τους φίλους του μπάσκετ να απολαμβάνουν ένα ωραίο και με  εναλλαγές παιχνίδι.
 Σπόντης Νίκος "....Στο πρώτο ημίχρονο δεν  βάλαμε τα σουτ που έπρεπε αλλά  προσπαθήσαμε να παίξουμε καλή άμυνα . Στο δεύτερο ημίχρονο, ήμασταν πιό εύστοχες και στην άμυνα συνεχίσαμε με περισσσότερο ζήλο ,κάναμε αυτά που  συμφωνήσαμε ,γεγονός που μας χάρισε το προβάδισμα στο σκορ. Έτσι  ανέβηκε  η ψυχολογία μας και εκεί πιστεύω ότι οφείλεται η νίκη  μας.  Παλεύουμε όλα τα  παιχνίδια  και προσπαθούμε να ήμαστε  ανταγωνιστικές. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας αλλά  και στις κορασίδες του Φ.Ο.Α. που έκαναν ένα δυνατό παιχνίδι και μιά καλή εμφάνιση .....  »
Σερέτης Θεολόγος:«... Η ομάδα μας   θεωρώ σήμερα πως έπαιξε καλά ,δεν  έχασε την συγκέντρωσή της ακόμα κι όταν οι αντίπαλες  πλησίασαν στο σκορ  με αποτέλεσμα να  μπορέσουμε  να βελτιώσουμε  την άμυνα που είχαμε μέχρι εκείνο το σημείο.  Από την στιγμή που καταφέραμε να  κρατήσουμε  την συγκέντρωσή μας νομίζω ότι κερδίσαμε άξια. Στόχος μας είναι η  συλλογή αγωνιστικών εμπειριών γιατί  τα περισσότερα κορίτσια αγωνίζοναι για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες . Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες!...".