Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – ΙΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 91 – 30
Σαρωτικά ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το περασμένο Σάββατο στο ΔΑΚ Έδεσσας ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ επικρατώντας πολύ εύκολα των Ίκαρων Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα Κορασίδων με σκορ 91 - 30.
Ο περσυνός πρωταθλητής μπήκε αποφασισμένος από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να καθαρίσει την υπόθεση νίκη παίζοντας πιεστική άμυνα με αποτέλεσμα αυτό να του αποφέρει εύκολους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο.
Η εικόνα των κορασίδων δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα ακόμη παρά την μεγάλης έκτασης νίκη στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.
Στα ευχάριστα της πρώτης αγωνιστικής ήταν και η πρώτη εμφάνιση κοριτσιών από τα τμήματα υποδομής τα οποία εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία και απέδειξαν πως το γυναικείο μπάσκετ της πόλης έχει παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον.
Περίοδοι:
Α: 20 - 04
Β: 26 - 04 (ημίχρονο : 46 – 08)
Γ: 20 - 10
Δ: 25 - 12 (τελικό 91 – 30)
Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ
Μίλτσης Γ. : Καρτσμάρη Κ., Μαυρίδου Ε 2 , Μποζίνη Χ. 4 , Βαμβακίδου Ε 2 , Μπαρουτσή Μ. 8, Σιβένα Κ. 20 (1τρ, 3β), Καρτσαμάρη Ν. 37 (1τρ, 2β), Πάχου Ε. 2, Μπουτκάρη Ε. 11 (1β) , Κληντσάρη Ε. , Κάμτση Μ. 2.
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ θα ταξιδέψει στην Αριδαία για να τεθεί αντίπαλος του μαχητικού ΦΟΑ το Σάββατο 23/1/16 στις 15:00 μ.μ.