ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΚΑΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ !

Φαίνεται ότι τα "μεγάλα σαλόνια" ταιριάζουν στους ´Ίκαρους" Γιαννιτσών αφού μετά τον Πάοκ και τον  Ολυμπιακό, τον  Μαντουλίδη και τη  Χανθ και τ´άλλα  ιστορικά σωματεία, η ανερχόμενη Καλαθοσφαιριστική Ακαδημία του Σπόντη Νίκου και Σερέτη Θεολόγου συμμετείχε  σε Τουρνουά καλαθοσφαίρισης με τον Άρη Θεσσαλονίκης( για δεύτερη  φορά φέτος) αποκομίζοντας τις πιο όμορφες εμπειρίες και παρουσιάζοντας μια αξιόλογη εικόνα στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ των δύο Ακαδημιών.
Το τουρνουά διεξήχθη την Κυριακή 13Δεκεμβρίου στο "Nick Galis Hall" όπου στο αγωνιστικό κομμάτι πραγματοποιήθηκαν τρείς φιλικοί αγώνες και έλαβαν μέρος 60 και πλέον αγόρια των "Ικάρων".
"....Ο ενθουσιασμός και η χαρά του παιχνιδιού κυριαρχούσαν στα παιδιά  κατά τη διάρκεια της  διεξαγωγής του τουρνουά με τον Άρη !..." σημείωσε ο προπονητής των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος. "...είμαστε πολύ ευτυχείς που είδαμε τόσες συμμετοχές μικρών αθλητών... Η συνεργασία μας με την ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί με κοινές δράσεις όπως η σημερινή! Η οργάνωση ήταν σε υψηλό επίπεδο, οι αγώνες σκληροί και είναι βέβαιο ότι το άθλημα που όλοι αγαπάμε κερδίζει πολλούς καινούργιους φίλους μέσα από τέτοιες διοργανώσεις!....Ευχαριστούμε τους υπευθύνους του Άρη για την τιμή που μας έκαναν ν´ αγωνιστούμε στο θρυλικό "Nick Galis Hall" και υποσχόμαστε ένα αντίστοιχο τουρνουά στην πόλη μας...".
Σερέτης Θεολόγος(Ίκαροι) : "...Ευχαριστούμε  τους αθλητές των δύο συλλόγων  που αγκάλιασαν τη μεγάλη αυτή μπασκετική γιορτή, τους διοικούντες του Άρη  που συνέβαλλαν στην υλοποίηση του τουρνουά και  τους γονείς των παιδιών μας  για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο τουρνουά καθώς  η στήριξη τους  ήταν καθοριστική. Η εκδήλωση έκλεισε με τις καλύτερες εντυπώσεις για όλα τα παιδιά μας και υποσχόμαστε  ότι θα  συνεχίσουμε  να τους προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αθλητικές διοργανώσεις ,όπως οι σημερινές, καθώς στόχος και όραμα του προπονητικού τημ των "Ίκάρων" Γιαννιτσών  είναι να συμμετέχουν οι  αθλητές και αθλήτριες μας ενεργά στα αθλητικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδας σε κορυφαία πάντα γήπεδα αναπτύσσοντας σε μικρή ηλικία αθλητικό και ομαδικό πνεύμα! Συγχαρητήρια σε όλους!..."