ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Giannitsa Basketball Academy

Όταν το Basketball δεν έχει τέλος!

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 05/12/2015, στο Κιλκίς, το Τουρνουά φιλικών παιχνιδιών μπάσκετ, που διοργάνωσαν από κοινού η Ακαδημία Μπάσκετ του «Αετού» Κιλκίς και η Ακαδημία Μπάσκετ του «Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος» Γιαννιτσών.

Στο Τουρνουά υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση των αθλητών της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών, καθώς συμμετείχαν συνολικά 95 αθλητές, δίνοντας μια σειρά από τέσσερα (4) ηλικιακά παιχνίδια, τα οποία πραγματοποιηθήκαν στα δύο Κλειστά Γυμναστήρια που διαθέτει η πόλη του Κιλκίς.

Στο πολύ φιλόξενο αθλητικό περιβάλλον που διαμορφώθηκε στο Τουρνουά, οι αθλητές της Ακαδημίας Μπάσκετ Γιαννιτσών έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι τόσο από τα παιχνίδια που έγιναν, όσο και από την φιλοξενία που γνώρισαν από τους συναθλητές τους και τους προπονητές της Ακαδημίας Μπάσκετ του «Αετού».

Σε δηλώσεις τους αμέσως μετά το τέλος των αγώνων, οι υπεύθυνοι των δύο Ακαδημιών τόνισαν τα εξής:

Παπαδόπουλος Δημήτρης (Αετός Κιλκίς): «Ευχαριστώ την Ακαδημία Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών. Αυτά τα φιλικά παιχνίδια γίνονται για να χαρούν τα παιδιά το παιχνίδι του Μπάσκετ. Σκοπός μας είναι, εμείς ως προπονητές μέσα από αυτά τα παιχνίδια να προσπαθήσουμε να δώσουμε στα παιδιά το κίνητρο για να αγαπήσουν το άθλημα, αλλά και να καταφέρουμε μέσα από αυτό να φτιάξουμε σωστούς αθλητές αλλά και υγιείς πνευματικά ανθρώπους. Ευχαριστώ προσωπικά τον Γιάννη Κασιμίδη, τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας των Γιαννιτσών που συμμετείχαν στο Τουρνουά και τους εύχομαι καλή επιτυχία».  

Γιάννης Κασιμίδης (G.B.A. M. Αλέξανδρος Γιαννιτσών): «Ήταν ένα πολύ επιτυχημένο Τουρνουά στο οποίο αγωνίστηκαν αθλητές ηλικίας από 14 έως 10 ετών. Όλοι οι αθλητές μας απόλαυσαν την συμμετοχή τους στο Τουρνουά και -γενικά- την εκδρομή που πραγματοποιήσαμε. Φέτος η Ακαδημία μας έχει στη δύναμή της 190 αθλητές. Αυτό μας δίνει μεγάλη δύναμη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, αλλά παράλληλα μας γεμίζει και ευθύνη γιατί πρέπει, πρώτα απέναντι στα παιδιά και στη συνέχεια στους γονείς, να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας έδειξαν. Με βάση το παραπάνω σκεπτικό λοιπόν διοργανώνονται τα φιλικά παιχνίδια, προσπαθώντας πάντα μέσα από αυτά να αγαπήσουν τα παιδιά γενικότερα τον αθλητισμό και ειδικότερα το basketball. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο των Ακαδημιών του «Αετού» Δημήτρη Παπαδόπουλο, για την φιλοξενία αλλά και για την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τους προπονητές και τους αθλητές της Ακαδημίας. Καλή συνέχεια σε όλους».

Να σημειωθεί τέλος ότι την αποστολή συνόδευαν επίσης οι προπονητές της Ακαδημίας Μπάμπης Χαριτίδης και Νίκος Κοτλέας.