ΟΙ ΜΠΑΣΚΕΜΠΩΛΙΣΤΡΙΕΣ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗ" ΓΙΑ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Συνεχίζοντας  την προετοιμασία  του τμήματος μίνι  και  κορασίδων οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης "Ίκαροι" Γιαννιτσών  ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη  μαζί με  όλες τις αθλήτριες του συλλόγου  για να αντιμετωπίσουν σε  τουρνουά φιλικών αγώνων τα  αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα  των Εκπαιδευτηρίων "Μαντουλίδη" ,που έχει κατακτήσει  τρείς παγκόσμιους σχολικούς τίτλους και έξι πανελλήνια πρωταθλήματα χωρίς ήττα.

. Δεκάδες μαθητές - αθλητές μεταξύ των οποίων ο Χάρης Μαρκόπουλος, ο Νίκος Ζήσης, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, ο Σάββας Ηλιάδης, ο Κώστας Σλούκας  πέρασαν από τις ομώνυμες Ακαδημίες.

Το Κλειστό Γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη   γέμισε από μικρές  αθλήτριες, γονείς και χαμόγελα, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά το σπουδαίο έργο που πραγματοποιούν  οι δύο συνεργαζόμενοι  σύλλογοι στους οποίους αθλούνται νέοι και νέες όλων των ηλικιών. Ήταν ο τρίτος κατά σειρά φετινός προορισμός  φιλικών αγώνων με  πολλούς ακόμη να είναι στο πρόγραμμα για τη φετινή χρονιά.

Οι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος αισθάνονται  την υποχρέωση να ευχαριστήσουν  τους ανθρώπους του "Μαντουλίδη"και ιδιαίτερα την προπονήτρια Δέσποινα Παλαμουτίδου για την άψογη από κάθε πλευρά φιλοξενία τους και να απονείμουν εκ νέου τα εύσημα σε όλα τα κορίτσια που αγωνίστηκαν.