ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ -ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ
Λαμπρό φινάλε σε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά της Ακαδημίας Μπάσκετ του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών


Με μια πολύ όμορφη εκδήλωση «έπεσε η αυλαία» και γράφτηκε το φινάλε σε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά της Giannitsa Basketball Academy.
Η Ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών», με αφορμή την λήξη της 19ης αγωνιστικής χρονιάς, πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 14/6, στο Κλειστό Γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», μια υπέροχη εκδήλωση- αθλητική πανδαισία, στην οποία συμμετείχαν όλα τα παιδιά της Ακαδημίας, γονείς συγγενείς και πολλοί φίλοι του αθλήματος.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, που επισφράγισε με επιτυχία όλες τις δραστηριότητες της αγωνιστικής χρονιάς που πέρασε, περιελάμβανε σειρά φιλικών παιχνιδιών στα οποία αγωνίστηκαν όλοι οι αθλητές της Ακαδημίας, ενώ παράλληλα έγιναν διαγωνιστικά παιχνίδια με ελεύθερες βολές, σουτ 2 και 3 πόντων.
Νικητές στους διαγωνισμούς της εκδήλωσης της Ακαδημίας αναδείχθηκαν οι εξής:
Βασιλειάδης Γιάννης, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 3 πόντων
Καρολίδης Γιάννης, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών
Πάζος Θανάσης, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό σουτ 2 πόντων
Πάζος Θεόδωρος, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών
Δημητριάδου Φρύνη, 1Ος νικητής στον διαγωνισμό ελεύθερων βολών στα κορίτσια.
Να σημειωθεί επίσης, ότι στον διαγωνισμό ελευθέρων βολών που έγινε για τους γονείς, πήραν μέρος 30 άτομα. Νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Λιτοβολής, ο οποίος πέτυχε έξι στις έξι ελεύθερες βολές, κερδίζοντας το έπαθλο που ήταν μια δερμάτινη μπάλα WILSON.
Στους  νικητές των  διαγωνιστικών παιχνιδιών δόθηκαν σαν έπαθλα, αναμνηστικά κύπελλα και από μια μπάλα WILSON, ενώ και τα 150 παιδιά της Ακαδημίας στο τέλος πήραν και δίπλωματα συμμετοχής.

Δηλώσεις
Μετά την εκδήλωση και με αφορμή την λήξη της αθλητικής χρονιάς ο έφορος της ομάδας κ. Παύλος Πέιος και ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Γιάννης Κασιμίδης τόνισαν τα εξής:
Παύλος Πέιος: «Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας, οι οποίοι και φέτος μας συμπαραστάθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς πρόσφεραν την έμπρακτη βοήθειά τους στην ακαδημία μας και σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους προπονητές και τους αθλητές μας που κάνουν ότι είναι δυνατόν και η ακαδημία μας πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα.
Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το απευθύνω σε όλους τους γονείς και συγγενείς των αθλητών μας που είναι παρόντες σε όλες τις εκδηλώσεις μας και μας δίνουν κουράγιο για να συνεχίσουμε το αθλητικό μας έργο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ανανεώνουμε τα ραντεβού μας για την νέα αγωνιστική περίοδο»
Γιάννης Κασιμίδης: «Εκ μέρους όλων των παραγόντων της ακαδημίας μας, ευχαριστώ δημόσια όλους τους γονείς που -όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος- έδωσαν το δυναμικό παρόν τους και γέμισαν με την παρουσία τους στο κλειστό γυμναστήριο. Δείχνουν έμπρακτα ότι, αφενός είναι πάντα κοντά στην ομάδα και κατ΄ επέκταση κοντά στα παιδιά τους και αφετέρου για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια.
Στο φινάλε της περιόδου και κάνοντας έναν μικρό απολογισμό δηλώνω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα ευτυχής γιατί καταφέραμε και φέτος να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των γονέων, με βασικό στόχο και σκοπό της πολυετούς προσπάθειάς μας να φέρουμε τα παιδιά πιο κοντά στο μπάσκετ και γενικότερα πιο κοντά στον αθλητισμό, ο οποίος, σε κάθε περίπτωση, πρέπει να έχει κοινωνική όψη και περιεχόμενο. Η ακαδημία μας όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει εμπράκτως ότι αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο στον αθλητισμό της ευρύτερης περιοχής του δήμου Πέλλας. Κι έτσι θα συνεχίσουμε…
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου προπονητές, Κώστα Χατζηαντωνίου και Μπάμπη Χαριτίδη, που και φέτος έδωσαν  τον καλύτερό τους εαυτό. Σε κάθε περίπτωση το πρόσημο είναι θετικό και η προσπάθειά τους στέφθηκε με επιτυχία.
Καλό καλοκαίρι σε όλους, ραντεβού τον Σεπτέμβρη για… ακόμη περισσότερο μπάσκετ».
Κλείνοντας ο κ. Κασιμίδης σημείωσε:
«Η Ακαδημία του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών», ευχαριστεί δημόσια και θερμά τους παρακάτω χορηγούς για την ευγενική και πολύτιμη βοήθειά τους, που συνέβαλε ουσιαστικά στην ομαλή λειτουργία του τμήματος BASKETBALL:
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ WILSON, Φ.Μ.Ε. «ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ», ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ «ΓΕΡΜΑΝΟΣ», Φ.Ξ.Γ. «ΔΙΑΔΡΑΣΗ» της κ.  ΤΑΙΓΑΝΙΔΟΥ, ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ «Σάμπου», Γυμναστήριο  PERFECT του Στ. ΜΑΥΡΕΝΗ, «ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ» του Αντ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Καφέ «ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ» του Δημ.  ΠΟΥΛΚΑ,  ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ «ΤΖΩΡΑΣ», ΕΜΠΟΡΙΑ ΞΥΛΕΙΑΣ του Γιάννη ΠΙΛΙΤΣΙΔΗ, τον Χρήστο ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ -ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, τον Λευτέρη ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ -ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, την ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ALTERA» του Θεόδωρου ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, τα ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΑ του κ. Θεόφιλου ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και το ΚΑΦΕ «BELL AIR».