Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το τμήμα προμίνι του Πανεδεσσαϊκού το Σάββατο 13 Ιουνίου για να παρακολουθήσει τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟΚ-ΑΡΗ στην προσπάθεια των δύο ομάδων για την κατάκτηση της τρίτης θέσης της BASKET LEAGUE. Οι «πράσινοι» παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τον συναρπαστικό αγώνα μένοντας ευχαριστημένοι από την ποιότητα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Η μέρα δεν ήταν όμως αφιερωμένη μόνο στο μπάσκετ καθώς οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού συνδύασαν το «τερπνόν μετά του ωφελίμου» και επισκέφτηκαν τη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης όπου περιηγήθηκαν στους χώρους του 34ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ βιβλίου της συμπρωτεύουσας.
ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι διεξήχθη το πρωί της Κυριακής στο ΔΑΚ Έδεσσας ανάμεσα στις κορασίδες του Πανεδεσσαϊκού με το αντίστοιχο τμήμα του Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Για τις φιλοξενούμενες ο αγώνας αποτέλεσε ένα ακόμη τεστ ετοιμότητας καθώς συμμετέχουν στα τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων που θα διεξαχθεί 24-28 Ιουνίου στην Καλαμπάκα. Οι "πράσινες" θα συνεχίσουν τις προπονήσείς μέχρι το τέλος του μήνα με τον Γιώργο Μίλτση να εξετάζει προτάσεις για νέα φιλικά πριν την περίοδο των διακοπών.