Απολαυστικός ο φιλανθρωπικός αγώνας του ΓΑΣ Έδεσσας με τους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαίρισης για τον μικρό Γιώργο.

 

Με την παρουσία πολύ κόσμου που γέμισε το ΔΑΚ της Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε η φιλανθρωπική αναμέτρηση ανάμεσα στον ΓΑΣ Έδεσσας και τους Έλληνες Βετεράνους Καλαθοσφαίρισης. Η εκδήλωση έγινε με σκοπό να βοηθηθεί η οικογένεια του μικρού Γιώργου, που χρειάζεται οικονομική βοήθεια, ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά λεπτών και πολυέξοδων χειρουργικών επεμβάσεων (συρίγγιο στην σπονδυλική στήλη, μπαλονάκι στην καρδιά). 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση των δύο ομάδων. Οι Έλληνες Βετεράνοι καλαθοσφαίρισης παρατάχτηκαν με τους Σιούτη, Λιαδέλη, Κωνσταντινίδη, Πρέλεβιτς,  Γαλακτερό, Χρυσανθόπουλο, Χατζόπουλο, Βουρτζούμη, Μπουντούρη, Γιαννούλη και προπονητή τον Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας παρατάχτηκε με τους Γάτσο, Τσολάκη, Δοδόπουλο, Τότλη, Λούση, Υφαντίδη, Μπιτέρνα, Αργυρό, Μακρίδη Τ., Μακρίδη Β., Αντωνιάδη, Τσακώντση, Μπίκο, Σταυρόπουλο Π., Δημητρόπουλο, Χαραλαμπίδη, Δαφνή, Οτουντζίδη, Σταυρόπουλο Χ. Αδάμ, Μποζίνη και προπονητή τον Γιώργο Σταυρόπουλο.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γραμματέας του συλλόγου κ. Καφετζής, ευχαρίστησε του Βετεράνους Καλαθοσφαίρισης για την ανταπόκριση τους και τον κόσμο για την προσέλευση του στην εκδήλωση.

Ακόμη ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου, για την στήριξη της προσπάθειας του συλλόγου και της εκδήλωσης, τους χορηγούς που ενίσχυσαν την εκδήλωση, το Γυμναστήριο BODY ART και την γιατρό του αγώνα κ. Μελλισαρίδου.   

Ο αγώνας ήταν απολαυστικός με τους Έλληνες Βετεράνους να παραδίδουν μαθήματα μπάσκετ προσφέροντας υψηλό θέαμα. Για την ιστορία οι  Έλληνες Βετεράνοι κέρδισαν με 84-58.

Στο ημίχρονο του φιλανθρωπικού αγώνα έγινε ενημέρωση από την κ. Κίτσου για την δωρεά μυελού των οστών και έξω από το γήπεδο υπήρχε περίπτερο όπου ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Έδεσσας & Περιχώρων και εθελοντές, ενημέρωναν τον κόσμο για την διαδικασία και συνέλεγαν δείγματα από τους ενδιαφερόμενους. Ο ΓΑΣ Έδεσσας θα βρίσκεται στο πλευρό του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας προσφέροντας  της υπηρεσίες του όπου του ζητηθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ μεταξύ του ΓΑΣ Έδεσσας και των Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος. Ο αγώνας γίνεται το Σάββατο 16 Μαΐου 2015 στις 18:00 το απόγευμα στο ΔΑΚ της πόλης μας, για να ενισχυθεί η οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη (τα πλήρη στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου), που χρειάζεται οικονομική βοήθεια, ώστε να προχωρήσει σε μια σειρά λεπτών και πολυέξοδων χειρουργικών επεμβάσεων, ( συρίγγιο στην σπονδυλική στήλη, μπαλονάκι στην καρδιά).

Η εκδήλωση γίνεται με συνδιοργάνωση του ΓΑΣ Έδεσσας και της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καθώς έχει ήδη εγκριθεί χρηματικό ποσό από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τις ανάγκες διοργάνωσης του αγώνα, αλλά και με την αρωγή του Δήμου Έδεσσας, που προχώρησε σε ένα «καλλωπισμό» των αποδυτηρίων του ΔΑΚ  Έδεσσας και θα προσφέρει την βοήθεια του όπου αλλού απαιτηθεί, καθώς οι ανάγκες της διοργάνωσης του αγώνα είναι πολύ μεγάλες.

Ο ΓΑΣ Έδεσσας ευχαριστεί τόσο τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεοδωρίδη, όσο και τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Γιάννου για την στήριξη στην προσπάθεια του Συλλόγου.

Τα εισιτήρια του φιλανθρωπικού αγώνα μπάσκετ ΓΑΣ Έδεσσας - Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, τίθενται στην διάθεση των φιλάθλων της πόλης μας και τις ευρύτερης περιοχής. Τα εισιτήρια τιμούνται προς  5 ευρώ και τα έσοδα του αγώνα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων είναι τα παρακάτω:

  • Στο περίπτερο του ΓΑΣ Έδεσσας στον πεζόδρομο (τις απογευματινές ώρες)

  • Μπουγάτσα Σκαλιδάκης Μοναστηρίου 31, Έδεσσα

·         GENIUS PC - ΔΟΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Α. Αρχιερέως Παντελεήμονος 22, Έδεσσα

·         OTONET Μελά Παύλου 14, Έδεσσα

  • Cafe · Bar Duomo Πλατεία Τημενιδών 3, Έδεσσα

  • GOLDEN Cafe · Bar Αριστοτέλους 2 & Πλατεία Τιμενιδών Έδεσσα

  • TASTY Fast Food,  Δημοκρατίας 33, Έδεσσα

  • Crossfit Edessa Fitness Center, Τσιμισκή 11 Έδεσσα

    Εισιτήρια θα πωλούνται κα την μέρα του αγώνα στην είσοδο του Γηπέδου.

 Μετά από επικοινωνία με τον κ. Κωνσταντινίδη που συντονίζει του Βετεράνους, στο παιχνίδι του Σαββάτου Θα συμμετάσχουν μεγάλα ονόματα του Ελληνικού μπάσκετ που έγραψαν την πρόσφατη ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ, Πρέλεβιτς, Ρετζιάς, Γαλακτερός, Λιαδέλης, Σιγάλας, Μπουντούρης, Κωνσταντινίδης Γιανούλης, Χρυσανθόπουλος κ.α..

Προπονητής θα είναι ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Καλούμε όλους τους πολίτες της Έδεσσας και της ευρύτερης περιοχής να ενισχύσουν την προσπάθεια του μικρού Γιώργου-Παναγιώτη αγοράζοντας ένα εισιτήριο.

Για την στήριξη της οικογένειας ο ΓΑΣ Έδεσσας δημιούργησε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: 5253-076119-141. Όποιοι επιθυμούν μπορούν να προσέλθουν στην Τράπεζα Πειραιώς και να προσφέρουν ότι επιθυμούν αναφέροντας στην αιτιολογία «για τον μικρό Γιώργο-Παναγιώτη».