ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΩΝ "ΙΚΑΡΩΝ" ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ


Τη νίκη με μεγάλη διαφορά  πόντων πέτυχε η ομάδα των κοριτσιών μίνι των "Ικάρων" Γιαννιτσών  επί της ομάδας της Βέροιας  για το πρωτάθλημα  της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα του Σπόντη Νίκου παίζοντας αποτελεσματικό και ελκυστικό μπάσκετ πήρε τα ηνία του αγώνα από την αρχή μην αφήνοντας περιθώρια στην φιλοξενούμενη ομάδα της Βέροιας να αφυπνιστεί και να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία των γηπεδούχων στο  ματς.
Οι δύο ομάδες ήταν μακριά  στο σκορ από το  πρώτο δεκάλεπτο έτσι ο προπονητής των "Ικάρων" χρησιμοποίησε όλες τις παίκτριες της αποστολής , δίνοντας χρόνο αυμμετοχής σε όλα τα κορίτσια. Στον υπόλοιπο αγώνα  οι μικρές των "Ικάρων" συνέχιζαν να παίζουν  καλά στην άμυνα και  ουσιώδη στην επίθεση  περιορίζοντας σημαντικά την ομάδα της  Βέροιας  και  κατάφερνοντας  να διατηρήσουν  τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό.

"...Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και τα δικά μας αλλά  και στις αντιπάλους που στάθηκαν αξιοπρεπώς στο γήπεδο!".σημείωσε ο Σπόντης Νίκος." Η Βέροια  ήταν αρκετά καλή αλλά παίξαμε καλύτερα και πήραμε δίκαια  τη νίκη. Νομίζω ότι   είχαν απλά ένα κακό παιχνίδι  που  να μην σημαίνει τίποτα και να είχαν απλά μια κακή μέρα όπως  εμείς είχαμε μια καλή!...Νομίζω ότι η θέλησή μας και η ενέργεια που βγάλαμε στο γήπεδο μας έκαναν να δημιουργήσουμε από το ξεκίνημα μια μεγάλη διαφορά, την οποία διαχειριστήκαμε καλά, την κρατήσαμε και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Είμαι ευχαριστημένος για το γεγονός ότι μετά από τις απουσίες  που είχαμε   τις τελευταίες  εβδομάδες, δουλεύουμε δυνατά και ελπίζω με αυτή τη νίκη να αποκτήσουμε καλύτερη ψυχολογία για να διεκδικήσουμε  αποτελέσματα και με τις υπόλοιπες ομάδες...Καλή συνέχεια σε όλες!...."