Ένα αθλητικό ταξίδι , διαφορετικό από τα άλλα, ετοιμάζει η Ακαδημία μπάσκετ "Ίκαροι" Γιαννιτσών και οι υπεύθυνοι προπονητές Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος.
Συγκεκριμένα, μετά από  σειρά πετυχημένων  τουρνουά φιλικών αγώνων με κορυφαίες ομάδες της Θεσσαλονίκης όπως  με Πάοκ, Μαντουλίδη, Χανθ κ.α. οι ´Ικαροι" αποφάσισαν φέτος " ν΄ανοίξουν τα φτερά τους" και να δοκιμάσουν να" πετάξουν" κόντρα σε ομάδες της Αθήνας, αρχής γενομένης του Ολυμπιακού Πειραιώς.

Έτσι η ανερχόμενη μπασκετική Ακαδημία των "Ικάρων" θα λάβει μέρος σε Πασχαλιάτικο τριήμερο  Τουρνουά Μπάσκετ  που  θα διοργανωθεί  από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και θα  φιλοξενηθεί  στις εγκαταστάσεις του ΣΕΦ ,στην Αθήνα, από τις 15-17 Απριλίου, στο οποίο θα λάβουν μέρος και  ο Πανιώνιος καθώς ο Ολυμπιακός Τρικάλων.


Το πρόγραμμα της αθλητικής εκδρομής πλούσιο : Διαμονή σε τετράστερο πολυτελές ξενοδοχείο,  φιλικοί αγώνες στο ΣΕΦ, επίσκεψη και ξενάγηση στο Μουσείο του Ολυμπιακού καθώς και στο ποδοσφαιρικό γήπεδο "Γεώργιος Καραισκάκης", παρακολούθηση προπόνησης αλλά και  αγώνα Ευρωλίγκας Ολυμπιακού, ξενάγηση στο Μουσείο Ε.Ο.Κ. στο Μαρούσι-Ο.Α.Κ.Α. και παρακολούθηση προπόνησης του Παναθηναικού κλπ.

          ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!


Στους αγαπητούς αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας , στους γονείς, φίλους, χορηγούς, εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.,  υποστηρικτές αλλά και σε όλους τους αντιπάλους, διαιτητές αλλά και στο Δ.Σ.  της Ένωσης Καλαθοσφαιριστικών Σωματείων Κεντρικής Μακεδονίας

                                     ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ

το φώς του Αναστάντος Κυρίου και Θεού μας να φωτίζει τις ψυχές όλων μας                                     "ΙΚΑΡΟΙ" Γιαννιτσών.