Εύκολη επικράτηση για τα κορίτσια του Πανεδεσσαϊκού απέναντι στον Σκυδραϊκό με 32-19. Η γηπεδούχος ομάδα επέβαλε το παιχνίδι της από την αρχή προηγούμενη στο πρώτο δεκάλεπτό με το εμφατικό 12-0!  Αμέσως ο coach Αναγνωστάκος βλέποντας τη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, έδωσε χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες ηλικιακά αθλήτριες για κάποιες από τις οποίες ήταν και ο πρώτος επίσημος αγώνας τους, θέλοντας να ξεκουράσει αυτές που θα συμμετείχαν στον αγώνα των γυναικών της επομένης με τον Πιερικό Αρχέλαο. Επόμενος αγώνας για τα κορίτσια του Πανεδεσσαϊκού  την 18/4 στη Βέροια με τον Α.Ο.Κ.


Δεκάλεπτα: 1ο(12-0), 2ο(06-10)18-10 ημίχρονο, 3ο(06-02)24-12, 4ο(08-07)32-19 τελικό.

Πανεδεσσαϊκός(Αναγνωστάκος):Καρτσαμάρη Κ., Μπαρουτσή 2, Μποζίνη 4, Κύκου 2, Σιβένα 8, Καρτσαμάρη Α. 4, Μπουτκάρη 2, Λυμπάρη 4, Πάχου 2, Βαμβακίδου 4.

Σκυδραϊκός(Μπαμπαλιούτας): Σπυρίδου 4, Τζαγαρίδου, Μακρίδου 2, Δημητριάδου, Παπαδοπούλου 11, Δράκουλη 2.


Ήττα για το μίνι 2 του Πανεδεσσαϊκού στα Γιαννιτσά από τους Ικάρους.

 

Σε ένα παιχνίδι παρωδία για το άθλημα της καλαθοσφαίρισης και τους κανονισμούς της ΕΚΑΣΚΕΜ από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Πανεδεσσαϊκός με κακή αμυντική απόδοση γνώρισε την ήττα από την γηπεδούχο ομάδα με 68-51. Μετά το αρχικό σοκ από τη σωματοδομή των αντιπάλων και το 18-03 του πρώτου δεκαλέπτου, οι "πράσινοι" συνήλθαν και μείωσαν τη διαφορά μέχρι τους επτά πόντους στις αρχές του τέταρτου, χωρίς να ολοκληρώσουν την προσπάθεια για ανατροπή.

Κάποτε ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε πει ότι «ο κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες» και αυτό φρόντισαν να το αποδείξουν οι υπεύθυνοι της γηπεδούχου ομάδας και ο διαιτητής της αναμέτρησης. Αρχικά δεν υπήρξε ουσιαστικός έλεγχος από το διαιτητή της συνάντησης στα δελτία των αθλητών με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθούν από τους γηπεδούχους αθλητές χωρίς δελτίο και μεγαλύτεροι ηλικιακά, ενώ δεν τηρήθηκαν για ακόμη μία αγωνιστική οι κανόνες του πρωταθλήματος μίνι ως προς τη συμμετοχή των αθλητών. Το αποκορύφωμα της συνάντησης ήταν όταν αθλητής που χρησιμοποιήθηκε παράνομα συμπλήρωσε το 5ο φάουλ και έπρεπε να αποβληθεί πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου,  να συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι το τέλος διότι η γραμματεία δεν ενημέρωσε τον «άρχοντα» του αγώνα. 

Προφανώς κάποιοι έχουν ως αυτοσκοπό το αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας και αθέμιτα μέσα, αλλά να είναι σίγουροι ότι εμείς θα τους θυμόμαστε για τους κανόνες που παραβαίνουν.

 

Δεκάλεπτα: 1ο(18-03), 2ο( 14-20) 32-23 ημίχρονο, 3ο(11-10) 43-33 , 4ο(25-18) 68-51 τελικό.

 

Πανεδεσσαϊκός (Πούφλη): Ζήμνας 24, Τακατζόγλου, Κυριακού Π.,  Σαββάκης Κ. , Κοκκονός 6, Θεοδωρίδης, Νάνος, Δήμου 1 , Κυριακού Α. 1, Μούσιος 2, Νησιάγκας 17 (2), Παπαδόπουλος.