Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μίνι αγοριών  της ΕKAΣΚΕΜ , πραγματοποιήθηκε , στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών , ο αγώνας μπάσκετ μεταξύ της ομάδας μας και του Πανεδεσσαικού, με την ομάδα των "Ικάρων"να παίρνει την νίκη για τρίτη συνεχόμενη φορά φέτος.

".... Συγχαρητήρια στα παιδιά!  Ελπιδοφόρα η παρουσία της  νεανικής ομάδας μας απένατι σε ένα  δυνατό αντίπαλο, αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.του πρωταθλήματος!.. ." δήλωσε ο Σπόντης Νίκος ,προπονητής της Ακαδημίας των Γιαννιτσών.

"..Πρέπει να είμαστε καλοί στα δυνατά μας σημεία. Δηλαδή   στην πιεστική άμυνα, να τρέξουμε στο ανοιχτό γήπεδο και να παίξουμε ομαδικά. Αυτό το καταφέραμε μονάχα στο 2ο ημίχρονο γιατί στο 1ο είμασταν πολύ μακριά από τον καλό μας ευατό.. Αν καταφέρουμε να επιβάλουμε αυτά τα τρία, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε όπως θέλουμε και μπορούμε!.Δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά, εξάλλου η φιλοσοφία του μίνι είναι ακριβώς αυτή!..."


 "....Ερχόμαστε από τρία θετικά αποτελέσματα. που είναι ο «οδηγός» μας.Για να εξαργυρώσουμε αυτές τις νίκες θα πρέπει στο επόμενο παιχνίδι να εμφανιστούμε το ίδιο σοβαροί  ,αφοσιωμένοι ,να μπούμε δυνατά από την αρχή για να καταφέρουμε να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία. Απέναντι μας είχαμε σήμερα μία δυνατή  ομάδα η οποία έχει  ικανά παιδιά  και χρειαζόνταν πάρα πολύ μεγάλη προσοχή για   να πετύχουμε τον στόχο μας. Σπαταλήσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο  για να παρουσιάσουμε στο παρκέ το ανταγωνιστικό μας πρόσωπο..Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια όλων των παιδιών που έπαιξαν μέχρι τον τελευταίο!....."συμπλήρωσε ο Σερέτης Θεολόγος , έτερος προπονητής των "Ικάρων" Γιαννιτσών.