Μεγάλη νίκη για τον «Μέγα»

μέσα στην Έδεσσα

 

 

Σημαντική νίκη σε εκτός έδρας παιχνίδι σημείωσε η ομάδα Basketball του «Γ.Α.Σ. Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών», η οποία αγωνίστηκε το περασμένο  Σάββατο 7 Μαρτίου, στην Έδεσσα, με αντίπαλο τον «Γ.Α.Σ.  Έδεσσας 2011» και με σκορ 49-61.

Οι παίκτες του «Μέγα» με τη νίκη αυτή διατήρησαν την ομάδα στην πρώτη θέση βάζοντας ισχυρό θεμέλιο για την άνοδό της στην Α΄ κατηγορία ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ. Η ομάδα των Γιαννιτσών, στο παιχνίδι του Σαββάτου κυριάρχησε σε όλα τα επίπεδα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο, που αγωνίστηκε σθεναρά επί τρία δεκάλεπτα για να πάρει τη νίκη αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Οι παίκτες του «Μέγα» μπήκαν από την αρχή του παιχνιδιού αποφασισμένοι για να πάρουν το παιχνίδι και παρά  το γεγονός ότι στα δύο πρώτα δεκάλεπτα ήταν πίσω στο σκορ, κατάφεραν στο τρίτο δεκάλεπτο να ανακάμψουν ξεπερνώντας την επιθετική τους αστοχία και με όπλο την καλή άμυνα πέρασαν στο τέταρτο δεκάλεπτο μπροστά και έφυγαν από το γήπεδο με το ροζ φύλλο αγώνος.

Πολύ καλή η διαιτησία των Μ. Μελανίδη και Σ. Χατζηχαρίση.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδας του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Κώστας Χατζηαντωνίου δήλωσε: «Στο σημερινό παιχνίδι μπήκαμε αποφασισμένοι για τη νίκη. Ξεπεράσαμε κάποια επιθετικά προβλήματα και παίζοντας πολύ καλή άμυνα -κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο- πήραμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια κα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για αυτή την επιτυχία τους. Συγχαρητήρια αξίζουν όμως και στους παίκτες του ΄΄ΓΑΣ Έδεσσας 2011΄΄ για την αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα για την άνοδο, έχουμε ακόμα τρεις αγωνιστικές απέναντι σε καλούς αντιπάλους και προχωρούμε με σοβαρότητα. ».

 

Τα δεκάλεπτα: A΄ 20-14, Β΄ 11-10, Γ΄ 06-15, Δ΄ 12-22.

 

Γ.Α.Σ. Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών (Κ. Χατζηαντωνίου - Ν. Κοτλέας):

Στόϊτσης, Δεμερτζής 7, Πατσιάνης 4, Βασιλειάδης 17(2τρ.), Παπαίδης 4, Παναγιωτίδης 4, Μπουτάκης, Μπογδάνης 16(2τρ.), Καρυπίδης, Μόσχου,  Καρύπης 2, Αργυρόπουλος 7.

 

 

ΓΑΣ Έδεσσας 2011 (Σταυρόπουλος-Μπιτέρνας): Υφαντίδης 16(1τρ.), Γάτσος, Τσακωντζής 7, Μποζίνης, Αργυρός 7, Τότλης 6, Μακρίδης Ευ., Μακρίδης Τ., Μπίκου, Δοδόπουλος 13(2τρ.).