Σημαντική νίκη για την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ηρακλή Μελίκης με 57-50.

Η ομάδα της Έδεσσας ξεκίνησε πολύ καλά τον αγώνα και με πρωταγωνιστή τον συνήθη ύποπτο Γιάννη Υφαντίδη, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του και να «χτίσει» μια διαφορά 11 πόντων με την λήξη του 1ου δεκαλέπτου (12-23). Δυσάρεστο γεγονός αποτέλεσε η αποχώρηση του Τότλη με τραυματισμό στην γάμπα. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ αν και «κατέβασε ταχύτητα» διατηρούσε με σχετική ευκολία το προβάδισμα, με πρωταγωνιστές τους αδελφούς Μακρίδη και τον Αργυρό. Το ημίχρονο τελείωσε με τον ΓΑΣ να προηγείται με 26-33.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΓΑΣ να παρουσιάζεται νωθρός και χωρίς διάθεση, με αποτέλεσμα η ομάδα της Μελίκης να κάνει σερί 7-0 και να ισοφαρίσει το σκορ σε 33-33. Στο σημείο αυτό ο ΓΑΣ «ξύπνησε» και με πρωταγωνιστές του Τσακώντση, Υφαντίδη και Δοδόπουλο, μπόρεσε να πετύχει κάποια εύκολα καλάθια και να πάει στην λήξη του 3ου δεκαλέπτου έχοντας προβάδισμα 8 πόντων (37-45).

Στο 4ο δεκάλεπτο το παιχνίδι  το παιχνίδι συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό, με τους Υφαντίδη, Αργυρό και Γάτσο να σκοράρουν και να οδηγούν την ομάδα της Έδεσσας στην νίκη με σκορ 50-57.

Πολύ καλή η διαιτησία των κ. Μελανίδη και Χατζηχαρίση

Δεκάλεπτα: 12-23, 26-33 (ημιχ.), 37-45, 50-57 (τελικό).

ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Υφαντίδης 25, Γάτσος 4, Τσακώντσης 4 Μποζίνης, Αργυρός 9, Τότλης, Μακρίδης Β. 4(1), Μακρίδης Τ. 5(1), Μπίκου, Δοδόπουλος 6(2).

  • Το πρωτάθλημα διακόπτετε για τρεις εβδομάδες και αρχίζει ξανά στις 7 Μαρτίου, με τον ΓΑΣ να αντιμετωπίζει την ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 7/3/15 στις  20:30 στο ΔΑΚ της πόλης μας.