6ο Δημοτικό σχολείο Γιαννιτσών

ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

 Στα πλαίσια του μαθήματος της φυσικής αγωγής γνωριμία με ένα άθλημα, οι μαθητές της Ε’ και ΣΤ’ τάξης με εμψυχωτή τον καθηγητή φυσικής αγωγής Καρακάση Εμμανουήλ διοργανώθηκε παρουσίαση στο χώρο του 6ου Δημοτικού Σχολείου με θέμα «Μια πόλη Μια Ομάδα Μια Ιστορία "Αναγέννηση Γιαννιτσών- Ένας Παίκτης - Σταύρος Κούλογλου".

 Στόχος της παρουσίασης ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές την ιστορία της ομάδας της πόλης τους ,να γνωρίσουν και να συζητήσουν με έναν πρώην καταξιωμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας ,να μάθουν πως ξεκίνησε τον αθλητισμό ,πως ήταν η ζωή εκείνα τα χρόνια και ποια ήταν τα θετικά ή αρνητικά στοιχεία που αποκόμισε από την ενασχόληση του με το ομαδικό άθλημα του ποδοσφαίρου.
 Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκε για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας Κούλογλου Σταύρος από τον διευθυντή του σχολείου μας κ. Πετρόπουλο Ιωάννη.
 Το συμπέρασμα της παρουσίασης ήταν ότι στα δύσκολα χρόνια που διανύουμε καλό είναι να θυμόμαστε λίγο την ιστορία του τόπου μας και να παίρνουμε δύναμη φέρνοντας κοντά μας ινδάλματα τέτοια, ώστε το φωτεινό τους παράδειγμα της ευγενούς άμιλλας και αγωνιστικότητας, να είναι εφαλτήριο στη νέα γενιά για ένα καλύτερο αύριο.

Υ.Σ. Ευχαριστούμε θερμά το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων για την προσφορά τους στην εκδήλωση.

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΤΟΥ 6ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ