Ο Α.Σ. Γιαννιτσά είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας, με 2 αξιόλογους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με απόλυτη επιτυχία στην Α´1 Πέλλας στην Δόξα Μαυροβουνίου.
Πιο συγκεκριμένα, ανανέωσε την συνεργασία τους με τους Γιώργο Ζαχαριάδη (Πικου) μεσοαμυντικός , Ιδιαίτερα γνωστός στο ποδόσφαιρο της Πέλλας που έχει φορέσει και τις φανέλες των ομάδων Αραβησσός, Μάνδαλο, Μαυροβούνι

Επίσης ο πρόεδρος ΤΕΟ Δανιηλίδης έδωσε τα χέρια και με τον Μάριο Γατσο που  θα φοράει πλέον και επίσημα την  φανέλα του Α.Σ. Γιαννιτσά. Αξιόλογη μεταγραφή ενός παίκτη που πέρσι ήταν  από τους κορυφαίους της Α´1 Πέλλας,  ενω στο παρελθόν  φόρεσε βαριές φανέλες όπως: Αετός Σκύδρας -, ΑΟ Μυκόνου - Εδεσσαϊκός του Μ. Αλ. Αρσένιου απ´ όπου και κατάγεται και πέρσι της Δόξας Μαυροβουνίου. 

Οι μεταγραφές για το νεοσύστατο σύλλογο Α.Σ. Γιαννιτσά συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και αναμένονται και άλλα  ηχηρά ονόματα τις επόμενες μέρες, που θα προκαλέσουν αίσθηση για την κατηγορία.,
Η ομάδα λειτουργεί κάτω άπο ένα  συγκεκριμένο πλάνο (προγραμματισμό) που έχει κάνει και  οι παίκτες που αποκτηθηκαν και θα αποκτηθουν είναι εντός του συγκεκριμένου πλάνου .
Ήδη το Δ.Σ. της ομάδος ειναι αποφασισμένονο  να προχωρήσει συνολικά σε 25-28 αποκτήσεις παικτών για τον μαραθώνιου της Γ´ εθνικής.
Επίσης το Δ.Σ.  του Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ευχαριστεί, τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, για την αγάπη που δείχνει, στο όλο εγχείρημα και την πάρα  πολύ θετική ανταπόκριση του, είτε με την μορφή χορηγίας,  είτε με την τοποθέτηση διαφημιστικών ταμπελών και διαφημίσεων  μέσω της ομάδος μας. Η αγάπη του κόσμου είναι συγκινητική και το Δ.Σ. του Α.Σ. Γιαννιτσά τους ευχαριστεί δημόσια.
Γ.Χ.