Κάτι πρωτόγνωρο θα συμβεί την Τετάρτη στις εκλογές της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Πέλλας, ο Νυν πρόεδρος Αστέριος Αντωνίου θα είναι και ο μόνος τελικά υποψήφιος για την θέση αυτή και αυτομάτως επανεκλέγεται για ακόμα μια θητεία στον προεδρικό θώκο.

ο κ Αντωνίου που στην αρχή της θητείας του είχε πολλούς άσπονδους «φίλους»  που ήθελαν να γίνουν χαλίφηδες στην θέση του χαλίφη, κατάφερε με συνετή διοίκηση  και με έξυπνες κινήσεις απο μέρος του, να ενισχύσει την θέση του στα μάτια των σωματείων . αλλά  πολύ περισσότερο να βάλει και πάλι  το ποδόσφαιρο  Πέλλας στα κέντρα αποφάσεων και να εκλεγεί πανηγυρικά αντιπρόεδρος στην ΕΠΟ. Μάλιστα  να είναι μέσα στα 3-4 πρώτα ονόματα που οραματίστηκαν και έκαναν την αλλαγή στην Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Το γεγονός ότι οι πιθανοί του "αντίπαλοι" έκαναν πίσω για την διεκδίκηση της Ένωσης λέει πολλά γιατί σίγουρα μέτρησαν τα κουκιά τους και ´είδαν ότι όχι απλά δεν τους βγαίνουν άλλα είναι τόσα λίγα που η πανωλεθρία ήταν γιαυτους  βέβαιη και προτίμησαν την σιγή και τη μη συμμετοχή  από τον ενδεχόμενο διασυρμό στην διεκδίκηση της προεδρίας.

Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μόνο μια υποψηφιότητα για την προεδρία αφου και στα χρόνια παντοκρατορίας Τσώτσου υπήρχαν διεκδικητές της προεδρίας.

Εμείς στις  www.matiespellas.gr και εγώ προσωπικά εύχομαι μια καλή νέα θητεία στον κ Αντωνίου και να πραγματοποιήσει τα όνειρα που  έχει για την βελτίωση, αναβάθμιση του ποδόσφαιρο της Πέλλας που χρόνια υπηρετούμαι ο καθένας από το δικό του πόστο.

 

Γιώργος Χατζηχρήστος