Με το Δεξί μπήκε ο Απόλλωνας στο νέο πρωτάθλημα !

Πάντα μία εκτός έδρας νίκη έχει άλλη αξία ανεξάρτητα της δυναμικότητας του αντιπάλου γι΄ αυτό και η άνετη νίκη του Απόλλωνα στην πρεμιέρα έχει σημαντική βαθμολογική αλλά και ψυχολογική σημασία εάν αναλογιστεί κανείς και τα μικροπροβλήματα τραυματισμών αλλά και τιμωριών που είχε ο Απόλλωνας. Από την άλλη οι νεοφώτιστοι στην Α΄ κατηγορία Δόξα, σίγουρα θα παλέψει για την σωτηρία της δείχνοντας ότι η διαφορά δυναμικότητας της κατηγορίας που αγωνιζόταν πέρυσι με αυτήν που παίζει φέτος έχουν αισθητή αρκετά μεγάλη διαφορά. 
Χωρίς να αντιμετωπίσει σοβαρή αντίσταση ο Απόλλωνας κέρδισε σχετικά εύκολα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα τέρματα, αυξάνοντας το σκορ ακόμα περισσότερο.
5ο ο Μωυσίδης από αριστερά θα βρεθεί τε τα τετ με τον Διαμαντίδη (ο οποίος σημειωτέων αποσόβησε ουκ ολίγες φορές σίγουρα τέρματα) θ΄ αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ. 
13ο ωραία πάσα του Παπαδόπουλου από δεξιά παράλληλα με την εστία στο δεύτερο δοκάρι απ΄ όπου ο επερχόμενος Μωυσίδης δεν θα δυσκολευτεί με κοντινό πλασέ να ανοίξει το σκορ σε 0 – 1.
23ο ο Καραφουλίδης από αριστερά και μέσα από την μεγάλη περιοχή, με δύο συνεχόμενες προσπάθειες – δυνατά σουτ - θα βρει την αντίσταση του Διαμαντίδη αποκρούοντας σωτήρια για την εστία του ο τελευταίος .
23ο Στην επόμενη φάση και στην προσπάθεια να διώξει την μπάλα μέσα από την περιοχή του ο Βελισκάκης δεν θα βρει την μπάλα με αποτέλεσμα να του την κλέψει ο Μποζίδης που καραδοκούσε και με πλασέ θα διπλασιάσει το σκορ σε 0 – 2.
40ο θα φύγει στην αντεπίθεση ο Καραγιάννης ακλουθώντας τον στα δεξιά ο Μωυσίδης δίνοντας ψηλοκρεμαστή πάσα σε αυτόν πάνω από τον τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το τέρμα αλλά ακυρώνοντας το ο διαιτητής με υπόδειξη του πρώτου επόπτη, σε θέση οφσάιντ τον Μωυσίδη.
48ο ο Καραγιάννης και πάλι από τα δεξιά θα βγάλει παράλληλη πάσα με την εστία της Δόξας για να προωθήσει απλά την μπάλα στα δίχτυα ο Μωυσίδης διαμορφώνοντας το τελικό 0 – 3.
53ο η πρώτη ουσιαστικά φάση της Δόξας στα καρέ του Σκαπέρδα ήρθε με τον Θέμελη να προσπαθεί να περάσει την μπάλα από τον Σκαπέρδα, αλλά ο τελευταίος ενστικτωδώς θα διώξει σωτήρια την μπάλα.
60ο σέντρα από δεξιά του Παπαδόπουλου στην άλλη πλευρά και στο ύψος της μεγάλης περιοχής απ΄ όπου σε πρώτο χρόνο θα πιάσει δυνατό ευθύβολο γυριστό σουτ ο Βεζυριανόπουλος μπλοκάροντας όμως σταθερά την μπάλα ευρισκόμενος σε καλή θέση ο Διαμαντίδης.
78ο ο Βεζυριανόπουλος από αριστερά θα βγάλει ωραία σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Π. Μυλοτόπου και με κεφαλιά ψαράκι ο Καραγιάννης θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
83ο ο Χ΄΄αλεξιάδης μέσα από την μεγάλη περιοχή με φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στην ρίζα της δεξιάς καθέτου δοκού του Σκαπέρδα.
Η διαιτησία του κ. Σιδηρόπουλου με επόπτες τους κ.κ. Παπαδόπουλο, Ζγούρο χωρίς προβλήματα.
ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ (ΤΣΑΛΚΙΤΖΗΣ Κ.): Διαμαντίδης, Τριανταφυλλίδης, Σελέζνιοβ, Τόσιος, Τάντης, Θέμελης (62ο Τσίκος), Σωτηριάδης (69ο Γρηγορίου), Λυσίτσας Ν. (30ο λ.τ. Λυσίτσας Γ.), Σέλγκου, Χ΄΄αλεξιάδης, Βελισκάκης. 
ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 (ΜΗΤΣΑΚΗΣ Φ.): Σκαπέρδας, Γαβριηλίδης, Τσάλμας, Μπρέγου, Τσιρακίδης, Ζαφειρίου (75ο Παυλίδης), Παπαδόπουλος, Μποζίδης, Καραγιάννης (82ο Δημόπουλος), Καραφουλίδης (69ο Τσιόπτσης), Μωυσίδης (57ο Βεζυριανόπουλος)