ΝΙΚΟΣ ΔΕΛΗΧΑΤΖΗΣ: ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΟΜΑΔΩΝ
του Γιάννη Μίγγα
Ένα νεαρό παλικαράκι ξεκίνησε την καριέρα του στη θέση του τερματοφύλακα απο πολύ μικρή ηλικία δείχοντας απο μικρός τις προθέσεις του να κάνει έντονη την παρουσία του, καταρχάς σε τοπικό επίπεδο και κατόπιν σε ομάδες εθνικών κατηγοριών. Η θέση του τερματοφύλακα είναι ως γνωστό θέση με πολλές ιδιαιτερόττηες και τα μυστικά του γκολκίπερ ο Δεληχατζής τα διδάχθηκε απο πολύ μικρός στην Ακαδημία Γιαννιτσών. Μπορεί να είναι βέβαια μικρός σε ηλικία όμως έχει εράσει απο πολλές ομάδες κι έτσι έχει χτίσει τη δική του προσωπικότητα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Οι εμπειρίες του σε ηλικία 22 ετών και με ένα ύψος 1,87 έχοντας και ανάλογο σωματότυπο, είναι αρκετά γιατί έχει περάσει απο την Κ20 του Λεβαδειακού, στη συνέχεια βρέθηκε σητν Κ20 του Ηρακλή, ομάδα με οργανωμενες υποδομές. Γρήγορα το όνομα του ακούστηκε στην ποδοσφαιρική πιάτσα κι για τον λόγο αυτό πέρασε απο Αλμωπό Αριδαίας και Κρύα Βρύση, ομάδες Γ’ Εθνικής. Ένας μικρός τραυματισμός τον άφησε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως σύντομα επανέκαμψε και φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Γιαννιτσών, ενώ φέτος αγωνίζεται με την ομάδα οτου Μελισσίου, όπου έχει πολύ καλές εμφανίσεις. Πληροφορίες λένε οτι ο νεαρός Δεληχατζής έχει μπει στο στόχαστρο κάποιων ομάδων ώστε να μεταπηδήσει τον Ιανουάριο σε ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, όμως την τελική απόφαση θα την πάρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα σταθμίσει κάποια πράγματα.
Το νεαρό της ηλικίας του σε συνδυασμο με το ταλέντο του και την εμπειρία του είναι τα ποδοσφαιρικά όπλα του Νίκου Δεληχατζή, του οποίου το μέλλον και ο ποδοσφαιρικός ορίζοντας είναι ανοικτός για μια λαμπρή καριέρα.