Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα Α.Σ. Γιαννιτσα- Αγροτικός Αστέρας ,  πραγματοποιήθηκε η απονομή τιμητικής πλακέτας από την ομάδα των Γιαννιτσών στον συμπολίτη ποδοσφαιριστή της εθνικής και αρχηγό του ΠΑΟΚ Δημήτρη Πέλκα.

Στις κερκίδες του δημοτικού σταδίου της Πόλη παραβρέθηκαν πάνω από 800 φίλαθλοι που στο άκουσμα του τιμώμενου προσώπου ξέσπασαν σε θερμό χειροκρότημα.

Ο Δημήτρης Πέλκας που είναι γέννημα θρέμμα  Γιαννιτσιώτης ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών, όπου μεταγράφηκε στην Κ18 του ΠΑΟΚ πριν κάνει ξεκινήσει την μεγάλη ποδοσφαιρική του καριέρα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο νεοσύστατος ΑΣ Γιαννιτσά θέλοντας να τιμήσει ένα πρόσωπο αγαπητό στην Πόλη που αποτελεί πρότυπο για τα νεαρά παιδία της Πόλης τίμησε τον Δημήτρη Πέλκα δια του προέδρου του συλλόγου κ ΤΕΟ Δανιηλίδη και του πρόεδρου της ΕΠΣΠέλλας  και αντιπροέδρου της ΕΠΟ κ Αντωνίου.

Ο Πέλκας μεταξύ άλλων σε δήλωση του ευχαρίστησε τον ΑΣ Γιαννιτσά και τον κόσμο που παραβρέθηκε  και Ευχήθηκε ο σύλλογος να αναρριχηθεί  τα επόμενα χρόνια σε μεγαλύτερες κατηγορίες