Καλημέρα κ πρόεδρε της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Από τον Γιάννη Μίγγα

Καλημέρα κ Σαββουλίδη , καλημέρα κ πρόεδρε της  Ακαδημίας Αναγέννησης Γιαννιτσών, Καλή μέρα « καλέ μου φίλε».

36 χρόνια  στα γήπεδα όλη της Ελλάδος , τα είδα όλα σχεδόν όλα, Πέρασα καλές και άσχημές στιγμές με την ιστορική ομάδα της Αναγέννησης την οποία  υπηρέτησα και υπηρετώ  από πολλά πόστα με όποιο κόστος  υγείας και οικονομικό όλα αυτά τα χρόνια , μέχρι που αναλάβατε εσείς τις τύχες αυτού του συλλόγου.

Λοιπόν «καλέ μου φίλε» κ Σαββουλίδη θα σου γράψω 2 πράγματα σε ποδοσφαιρικό επίπεδο γιατί τα προσωπικά σου, ούτε με ενδιαφέρουν ούτε έχω κανέναν λόγω να ασχοληθώ.

Κ Σαββουλίδη σε κανένα γήπεδο όλης της επικράτειας παρότι βρέθηκε σχεδόν παντού  σε όλη την χώρα, δεν συνάντησα αυτό το ξεφτιλίκη που συνάντησα στο γήπεδο των Γιαννιτσών, κατά την διέλευση μου  στο παιχνίδι κόντρα στο Μαυροβούνι.  Είναι ντροπή και κατάντια  για τον ιστορικό σύλλογο  και για ένα πρόεδρο τέτοιας ιστορικής ομάδος να στήνει τέτοιο οργανωμένο σχέδιο  εις βάρος ενός δημοσιογράφου που είναι καθόλα νόμιμος με τις απαιτούμενες δημοσιογραφικές ταυτότητες και την έγκριση της γενικής γραμματείας αθλητισμού.

Κ Σαββουλίδη βάλατε την κυρία από την σεκιούριτι  και την κόρη σου, που ήταν στα εισιτήρια και έμεινε άφωνη με τα γεγονότα, να απαιτήσει, να μου κόψουν προσωπικά εμένα εισιτήριo, για την είσοδο μου στον αγωνιστικό χώρο,  απλά και μόνο να ικανοποιήσετε τα αρρωστημένα βίτσια σας.

Κ Σαββουλίδη παρακαλούσατε  επί προεδρίας  Καραογλανίδη η ομάδα να πέσει  από την Β’ εθνική  στην Γ’ εθνική για να την αναλάβετε , για ποιο λόγο κ Σαββουλίδη; για να την ξεφτιλίσετε και να την κάνετε περίγελο στα μάτια του κόσμου της πόλης που σε έχουν πλήρως απαξιώσει εσένα και δυστυχώς την ιστορική ομάδα και στο δείχνει ξεκάθαρα με την άρνηση του να έρθει στο γήπεδο.

Κ Σαββουλίδη ζητήσατε από μένα με ένα τρόπο που αρμόζει στον δικό σου χαρακτήρα να πάρετε τα 5 ευρώ από μένα κάτι που δεν έπραξε προτιμώντας να τα δώσω στο γεύμα αγάπης στον Άγιο Γεώργιο παρά σε σας για να τα χρησιμοποιήσετε για δικά σας ωφέλει.

Κ Σαββουλίδη έχω το απόκομμα των εισιτήριων που κόβατε, που έγραφε αΝΑΓΕΝΝΗΣΗ- ΔΟΞΑ Δράμας , που σας έμεινε από την περίοδο 2014-15 , εκεί έφτασε η ξεφτίλα σου να μην τυπώνεις ούτε εισιτήρια  και έχει απαιτήσεις να πάρεις χρήματα από τον κόσμο;

Σου προτρέπω να δεις στο ποδοσφαιρικό σου καθρέπτη,το πρόσωπο σου και να κάνεις την αυτοκριτική σου , αν και αυτό είναι δύσκολο για σένα , είναι όνειρο θερινής νυκτός, να δεις που έχεις φτάσει τον σύλλογο αυτόν.

Κ Σαββουλίδη ‘έχεις την τύχη να έχεις ένα εξαιρετικό άνθρωπο κοντά σου από του λίγους που έμειναν δίπλα σου και καλό θα είναι να τον συμβουλευτείς , Γιατί αν τρελαθεί κάποιος και ανέβει στον 2ο όροφο επί της οδού Στάμκου σε μια υπηρεσία , δεν θα ξέρεις πως θα ξεμπερδέψεις .

Με ιδιαίτερη εκτίμηση στο πρόσωπο σου για την προσφορά σου στο Γιαννιτσιώτικο Ποδόσφαιρο Γιάννης Μίγγας.