Πολλή γκρίνια και ερωτηματικά άφησε και η τελευταία αγωνιστική του 2017.
Παράπονα πολλά και όχι για πρώτη φορά από Εθνικό Γιαννιτσών για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα από τα σφυρίγματα των διαιτητών, παράπονα και έντονες αντιδράσεις από τον Όλυμπο Αψάλου για διαιτητή και επόπτη στο παιχνίδι με το Μαυροβούνι.
Η διαιτησία είναι καθοριστικός παράγοντας στην ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και ο αρχιδιαιτητης και υπεύθυνος για τους ορισμούς κ. Δαμιανός Καρακελίδης είναι ένας εμπειρότατος στον χώρο της διαιτησίας και έχει την απόλυτη ευθύνη για τις επιλογές τους στους ορισμούς.
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, κάποιες ομάδες έχουν ματώσει οικονομικά πολύ και κάποιοι παράγοντες έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη βαθιά σε καιρούς δύσκολους ,, καιρούς μεγάλης οικονομικής κρίσης.
Το παράδειγμα αυτό που ανέφερα πιο πάνω ήταν ένα  τυχαίο  γεγονός για να παρουσιάσω το πρόβλημα.  Ας κρατήσει λοιπόν η διαιτησία ίσιες αποστάσεις μέσα στα γήπεδα γιατί αν υπάρχουν υπόγειές διαδρομές κάνουν μεγάλο κακό στο πολύπαθο άθλημα που αγαπάμε , το ποδόσφαιρο του νομού μας.
 Σίγουρα κάποια δικαιώματα έχουν δοθεί το ζητούμενο είναι να σταματήσουν εδώ και να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους, για ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος χωρίς παρατράγουδα.

Γιάννης Μίγγας