Σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδος της Δόξας Π. Μυλοτόπου θέλει να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο του π. Μυλοτόπου που συμπαραστάθηκε και βοηθησε την ομάδα στο να επιτευχθεί η μεγάλη επιτυχία η άνοδος στην Α´1 Πέλλας.
Η διοίκηση του συλλόγου Ευχαριστεί όλους γενικά τους φιλάθλους , όλους τους χορηγούς και τους  κατόχους διαρκείας που βοήθησαν οικονομικά την ομάδα, όμως δίνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στον προπονητή μας για την άνοδο μας που θύμισε άλλες ένδοξες εποχές της ομάδος όπως την κατάκτηση του κυπέλλου Πέλλας το 1972.
Η διοίκηση του συλλόγου μας συγχαίρει όλες τις ομάδες που ανέβηκαν κατηγορία. Τον Εδεσσαϊκό για την άνοδο στην Γ´ εθνική, Την Σωσάνδρα, Άψαλο, Εσώβαλτα, τοΛιπαρό κ.α.
Η ομάδα φέτος ανέβηκε για πρώτη φορά στην ενιαία Α´1 είχε προηγηθεί η συμμετοχής της στην Α΄κατηγορία το 1997  που ήταν σε 2 ομίλους.
Από την ίδρυση της η Δόξα το 1969 και τον άθλο του κυπέλλου, το 1972, φτάσαμε φέτος στην Ελίτ του ποδοσφαίρου του νομού μας ,στην Α´1 , Ο Π. Μυλότοπος αγαπά τον αθλητισμό, αγαπά το ποδόσφαιρο , αγαπά την Δόξα και θα κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις για μια αξιοπρεπή  πορεία στην μεγάλη κατηγορία του νομού μας.
Η γενιή συνέλευση και  η  νέα διοίκηση του συλλόγου θα ανακοινωθούν στα μέσα Ιουνιόυ.