ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ
ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

Σε σημαντικότες μεταγραφικές επιτυχίες προχώρησε  το Διοικητικό Συμβούλιο της
ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, με σκοπό να ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της Ομάδας, μετά την αποχώρηση του αμυντικού χαφ Φίλιππου Σωτηριάδη στην Αναγέννηση Γιαννιτσών.
   Το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε σε μεταγραφές ουσίας, ώστε να ενισχύσει την ομάδα για το δύσκολο  Β΄ γύρο, αποκτώντας  τους:

 Μάλαμα Κων/νο, αμυντικό μέσο από  Αχιλλέα Τριανδρίας
 Χατζηπέτρου δεξιό χαφ-επιθετικό από Ολυμπιακό Γακατάδων, Ασπίδα Γυψοχωρίου
 Χρηστάκη Ραφαήλ, αμυντικό χαφ από Εθνικό Γιαννιτσών
 Λιτοβολή Δ., επιθετικό από ΠΑΟΚ Δαμιανού.
   Γίνονται προσπάθειες για μια μεταγραφή ΒΟΜΒΑ, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδος.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ
ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ

      Κυκλοφόρησε το πρώτο Συλλεκτικό Λεύκωμα της ΔΟΞΑΣ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ,  το πρώτο και μοναδικό από όλες τις Ομάδες  της Ενώσεως Ποδοσφαιρικών  Σωματείων Νομού Πέλλας,
  Το Βιβλίο περιλαμβάνει την ιστορία των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, από της ιδρύσεως τους 1952 μέχρι και σήμερα, σπάνιο  φωτογραφικό υλικό, την πορεία της  θρυλικής ομάδας από το 1952 μέχρι και σήμερα. Στοιχεία για την ίδρυση της Επς Πέλλας, Στατιστικά στοιχεία και βιογραφικά στοιχεία του Βοηθού Ομοσπονδιακού Προπονητή, Ηρακλή Μεταξά, από το Μελίσσι, γιο του μεγαλύτερου μεταπολεμικού ποδοσφαθρθστή της Πέλλας, Γεωργίου Μεταξά.
  Σκοπός του ιστορικού Λευκώματος, είναι να γνωρίσουν οι νεότεροι, αλλά και οι φίλαθλοι της Πέλλας, την ιστορική πορεία της θρυλικής ΔΟΞΑΣ και να αποδοθούν οι δέουσες τιμές στους μεγάλους συντελεστές αυτής, της μεγάλης ομάδας.

  Η διάθεση του βιβλίου γίνεται από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στην τιμή των 15€.