ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΟ ΦΑΒΑ

    Συνεχίζοντας την πορεία προς τον τίτλο της Α΄ κατηγορίας, οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή εμφάνιση, λόγω:
 της εμφανούς κόπωσης των ποδοσφσιριστών, σπό τα συνεχή πσιχνίδια κυπέλου και πρωταθλήματος της απουσίας βασικών παικτών, από τραυματισμούς
(Χαρμάνα, Ρομάντση, Μαμή, Δούμου,) και υποτίμησης της  αντιπάλου ομάδας
επεβλήθη της συμπαθούς ουραγού ομάδας  ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, στο γήπεδο της Νέας Τραπεζούντας  με σκορ 1-2.
Ηγέτης και σκόρερ των πρωτοπόρων ο πολύπειρος Κ,ωστας Φάβας, που ήταν ο εμψυχωτής και ο σκόρερ της ομάδας.  Το σκορ θα μπορούσε να είναι ευρύτερο, παρά την κακή απόδοση υπέρ των φιλοξενούμενων, που έχασαν σωρεία ευκαιριών με χαρακτηριστικό ότι τρεις φορές η μπάλα αποκρούστηκε απο σώματα αμυντικών της γηπεδούχου, πάνω στη γραμμή.
 Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι, εκμεταλευόμενοι λάθος του γκολγκήπερ της ΔΟΞΑΣ, στο 5΄ με το Σγουρούδη.
Στο 35΄ισοφάρισε η φιλοξενούμενη ομάδα με σουτ του Φάβα σε 1-1.
Και το 1-2 πέτυχε ο ιδιος και κορυφαίος παίκτης του αγώνα στο 85΄με κεφαλιά.

 Ο διαιτητής του αγώνα κ. ΖΙΩΓΛΗΣ, μέτριος με πολλά λάθη με πιο χαρακτηριστικά: τον μη καταλόγισμό ενός πέναλτυ, σε καθαρό χέρι, εντός περιοχής, αμυντικού της γηπεδούχου ομάδας και σε άλλη φάση και με συνευθύνη του βοηθού κ. Βασιλειάδη, την μη κατακύρωση τέρματος υπέρ των νικητών, σε φάση που η μπάλα περασε περί το ένα μέτρο τη γραμμή του τέρματος.
  Αντίθετα ήταν άριστος ως προς τις υποδείξεις του ο Βοηθός κ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ Μ.
Κορυφαίος των νικητών ο Φάβας, ενώ εξαιρετική απόδοση είχαν και ο Σέλγκου, Χατζηδάκης και Βερβελές.
Η σύνθεση των νικητών: (Σ Ντιμτσούδης) :, Δομουκτσίδης, Χατζηδάκης, Κέρτος, Φωστηρόπουλος, Ραμπούσης, Βερβελές, Σωτηριάδης (Λιτοβολής), Φάβας, Βιάνας (Σέλγκου),Ζέκος, Κοπάτσης (Μαμής).