ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ – ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ  0-3

     Η πρωτοπόρος και πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α΄ κατηγορία Πέλλας 2ος όμιλος, ομάδα των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, μετά από αξαιρετική εμφάνιση, πέρασε από τη δύσκολη έδρα του Πενταπλατάνου, αντιμετωπίζοντας τη σκληροτράχηλη ομάδα του Φίλιππου, την οποία νίκησε με σκορ 3-0.
  Σε όλη τη διάρκεια του Α΄ ημιχρόνου οι παίκτες της νικήτριας είχαν την κατοχή και την υπεροχή και έχασαν 5-6 καλές ευκαιρίες. Δύο φορές μάλιστα τα δοκάρια σταμάτησαν δυνατά σουτ των επιθετικών της φιλοξενούμενης ομάδας.
  Με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου, οι παίκτες της ΔΟΞΑΣ μπήκαν πολύ δυνατά και στο 46΄ με πλασέ του Χαρμάνα,  άνοιξαν το σκορ, 0-1. Το δεύτερο ημίχρονο ήραν ένας
διαρκής μονόλογος των φιλοξενούμενων, που έκλεισαν τον τοπικό ΦΙΛΙΠΠΟ, στην περιοχή και έχασαν πλήθος ευκαιριών. Το 0-2 και πάλι έκανε με περίτεχνο σουτ  ο Χαρμάνας, στο 78΄ και το σκορ έκλεισε με καρφωτή κεφαλιά ο Φάβας στο 89΄, μετα από ένα θαυμάσιο συνδυασμό όλης τη επιθετικής γραμμής της ΔΟΞΑΣ.

  Η σύνθεση τηςΔΟΞΑΣ; ( Ντιμτσούδης Σ.) Μαντζούκης, (Δομτσκούδης), Χατζηδάκης, Φωστηρόπουλος, Βερβελές, Ζέκο, Σωτηριάδης (Χαρμάνας), Δούμος, Φάβας, Μαμής,
Ρομάντσης (Κοπάτσης).