ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ


Στο ντέρμπι των Γιαννιτσών και δύο εκ των πρωταγωνιστών την φετινή περίοδο στην Α κατηγορία στον 2ο όμιλο, Δόξα Μελισσίου και Φίλιππος Πενταπλατάνου σταύρωσαν τα σπαθιά τους με την ισοπαλία 0-0 να κρίνεται δίκαια αν και δόθηκαν οι ευκαιρίες στις δύο ομάδες να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς.
Οι δύο ομάδες τα έδωσαν όλα για την νίκη, ο φιλοξενούμενος Φίλιππος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 67΄ όταν ο Αρβανιτόπουλος κέρδισε πέναλτι αλλά στην εκτέλεση τον κέρδισε ο Βασιλειάδης, ενώ κλασικές ευκαιρίες έχασε και ο Σαββίδης στο δεύτερο ημίχρονο με αποκορύφωμα, την κοντινή κεφαλιά στο 75΄ όπου η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Διαμαντίδη.


Καλή η διαιτησία του κ.Γιάγκου με βοηθούς τους Ευφραιμίδου και Μπατσιόλα.


ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ(Πέτρος Λιτοβολής): Βασιλειάδης, Χατζηδάκης, Furerai, Βερβέλης, Φωστηρόπουλος,(81΄ Ζαραλίγκας), Μουρατίδης Α., Λιτοβολής, Σωτηριάδης(88΄ Παρταλίδης), Πολατίδης, Σέλγκου, Κοπάτσης(46΄Σαββίδης).


ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ(Σάκης Δημτσούδης): Διαμαντίδης, Καποσούζης, Τόσκα, Βουζβούρης, Σιαμάτας, Ραμπούσης Σ., Αρβανιτόπουλος, Καρράς,(90+ Κοκκινίδης), Κίτσος(60΄Καρυπίδης), Ραμπούσης Κ., Αναστασιάδης Λ.,(46΄Αναστασιάδης Μ.).


matiespellas.gr: Α.Σ