ΠΑΟΚ Αραβησσού- Φίλιππος Πενταπλατάνου 2-2

Ακόμη δύο βαθμούς άφησε πίσω του η ομάδα του ΠΑΟΚ Αραβησσού, καθώς ο Φίλιππος αποδείχτηκε σκληρό καρύδι για την ομάδα του Γιάννη Γυριχίδη και το 2-2 έφερε γκρίνια και παραίτηση στον πάγκο της Αραβησσού.
 Μια παραίτηση που μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε γίνει αποδεκτή από τον πρόεδρο της ομάδας και όπως όλα δείχνουν θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής όπου θα υπάρξει συνάντηση Δ/Σ με τον Γιάννη Γυριχίδη.
Για το παιχνίδι, στο πρώτο 20λεπτο ήταν ένας μονόλογος των γηπεδούχων αλλά η μπάλα είτε σταματούσε στον πολύ καλό Βάλναρη που έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις , είτε στα δοκάρια της εστίας του. Το παιχνίδι στην συνέχεια ισορρόπησε και το 0-0 ήταν το σκορ όπου οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στην επανάληψη ο Φίλιππος μπήκε πιο ζωηρά στο παιχνίδι και κατάφερε με γκολ του Ραμπούση Κώστα, να πάρει το προβάδισμα στο 52΄. Το γκολ αυτό ξύπνησε τον ΠΑΟΚ και μέσα σε πέντε λεπτά γύρισε το εις βάρος του σκορ. Ήταν το 57΄ όταν από λάθος του Σιαμάτα στην μεγάλη περιοχή επωφελήθηκε ο Ζαχαριάδης και με δυνατό σουτ έκανε το 1-1. Αυτό το γκολ έφερε ώθηση στους παίκτες της Αραβησσού, που ξανακτύπησε στο 60΄ με σουτ του Σταμανίκη κάνοντας το 2-1. Πρέπει να τονίσουμε ότι πιο μπροστά υπήρξε κόκκινη κάρτα στον μέσο της ομάδος Χρήστο Καρρά του Πενταπλατάνου και την αριθμητική υπεροχή εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο η Αραβησσός. Οι παίκτες του Φίλιππου όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και χτύπησαν στο 74΄, με "αυτογκόλ" όμως του Ρήγα, που στην  προσπάθεια να ανακόψει σέντρα του Καπουσούζη μέσα στην καρδιά της άμυνας του Καράνθημου έστειλε στην γωνία την μπάλα κάνοντας το 2-2. Η συνέχεια έως το τέλος ήταν μετριότατη με τις δύο ομάδες να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Με πολλά παράπονα άφησε τους ανθρώπους του Φίλιππου η διαιτητική τριάδα των Κατεριάδη, Κουπαράνη και Συρώκα, που δεν απέφυγαν τα λάθη.

ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ(Γιάννης Γυριχίδης): Καράνθημος, Χατζής, Σταμανίκης, Ρήγας, Γραμματικού, Παπαδόπουλος Β.(55΄ Κουτσός), Παπαδόπουλος(55΄Τουρτούρογλου), Τσαβαλάκογλου, Ζαχαριάδης, Χελβατζόγλου, Ευθυμιάδης.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΕΝΤΑΠΛΑΤΑΝΟΥ(Νίκος Αμπεριάδης):
Βάλναρης, Καπουσούζης, Μητώνας, Σιαμάτας, Καρράς Χ., Ραμπούσης Σ., Κίτσιος(60΄ Κωνσταντίνου), Ραμπούσης Κ., Καράς Χ., Αναστασιάδης Λ., Αναστασιάδης Η..

Απαράδεκτη η κατάσταση στα αποδυτήρια του γηπέδου της Αραβησσού. Η φωτογραφία(4) δείχνει την κατάσταση στο γήπεδο, όπου σε λίγο καιρό τα κρύα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτό το πρόβλημα θα λυθεί και σύντομα οι εργασίες να ξαναρχίσουν για να τελειώσει ένα έργο που "ήταν " να τελειώσει, το καλοκαίρι του 2012.

Ανέστης Σαρακινίδης