ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ  -  ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ    0 – 3


   Συνέχεια των άσχημων εμφανίσεων για την ομάδα της Δόξας Μελισσίου και δεύτερη συνεχόμενη ήττα αυτήν την φορά στην έδρα της από τον ΑΡΗ Αμπελιών με 0-3. Η ομάδα του ΑΡΗ ήταν καλλίτερη σε όλο το παιχνίδι και δίκαια κέρδισε τον αγώνα.
   Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να μπαίνουν δυνατά διεκδικώντας την νίκη χωρίς όμως να γίνει η μεγάλη φάση στις δυο εστίες και με πολλές μάχες στον χώρο του κέντρου μέχρι το 20’, όπου ακολούθησε ένα καταστροφικό δίλεπτο για την Δόξα Μελισσίου.
   Στο 21’ όταν ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος μπήκε στην περιοχή από αριστερά και πλάσαρε τον Κόζαρη κάνοντας το 0-1 για τη ομάδα των Αμπελιών. Και ένα λεπτό αργότερα στο 22’ μπήκε στην περιοχή ο Nikolov και ο Γκιουζελάκης στην προσπάθειά του να τον κόψη τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή καταλογίζοντας αμέσως το πέναλτι η κα Καραγιάννη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ραμπούσης κάνοντας το σκορ 0-2 (2η φωτο). Έτσι έληξε και το πρώτο ημίχρονο.
   Στην επανάληψη η ομάδα της Δόξας ξεκίνησε με δυο αλλαγές στην εντεκάδα της, στην προσπάθεια να μειώσει το σκορ κάτι όμως που τελικά δεν κατάφερε. Αντίθετα με την ομάδα του ΑΡΗ που με τον αέρα των δυο τερμάτων πατούσε ποιο σίγουρα στον αγωνιστικό χώρο είχε καλλίτερη κυκλοφορία της μπάλας και ήταν ποιο επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Επιστέγασμα των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών της ομάδας των Αμπελιών ήταν το 74’ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Nikolov πήδηξε ποιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Κόζαρη κάνοντας το 0-3 (1η φωτο) που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καραγιάννη Αικ. Καραφωτάκης Ε. Σαββίδης Γ.

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ: Κόζαρης Χ. Χατζηδάκης (46’ Κόζαρης Δ.), Furerag, Νιοράτζε, Γκιουζελάκης, Μουρατίδης Δ. Μουρατίδης Α. Σαββίδης Α. Χλωρίδης, Καρακαλίδης (66’ Κόζαρης Δ.), Χαραλαμπίδης (46’ Μουρατίδης Α.)

ΑΡΗΣ ΑΜΠΕΛΙΩΝ: Καρκαμάνης, Μίνδος, Θάνος, Ραμπούσης, Σαββίδης Γ. Παπαδόπουλος Θ. Κουβάτσης Π. Nikolov (88’ Πέσιος), Παπαδόπουλος Σ. (68’ Δούμας), Παπαδόπουλος Γρ. (32’ Καλαϊτζής), Τσαρτσαράκης Χ.


Π. Σαρακινίδης